Detroit: Become Human PS4

A Heavy Rain alkotóinak legújabb, immár kifejezetten PS4-re fejlesztett játéka.
Típus:

PC-s dátumot kaptak a Quantic Dream játékai

Kronológiai sorrendben érkeznek majd a stúdió játékai, vagyis első körben a Heavy Raint kapják majd meg a rajongók. Ráadásul a megjelenések előtt próbaváltozat is készül a PC-s átiratokhoz.

Íme, a Quantic Dream játékainak gépigénye

Alig pár napja jött a mindent elsöprő hír, hogy a Quantic Dream játékai a Sony platformjai után PC-re látogatnak, és mostanra már be is futott a hivatalos gépigényük. Mind a három esetben azonos elvárásokra számíthatunk.

GDC 2019: PC-re költöznek a Quantic Dream játékai

Beesett a nap meglepetésbejelentése, a Quantic Dream PC-re is kiadja a Heavy Raint, a Beyond Two Soulst és a Detroit: Become Humant. A slusszpoén az, hogy Epic Games Store-exkluzív lesz mindegyik port.

Nem csak PlayStationre fejleszt a Quantic Dream

A kínai NetEase befektetőként támogatja majd a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human fejlesztőstúdióját. A közös cél továbbra is a minőségi játékok fejlesztése lesz a következő generációban - ezúttal több platformon.

Hamarosan bejelent valamit a Quantic Dream

A filmes kalandjátékok szakértője, a Quantic Dream bejelentésre készül, legalábbis a stúdió legújabb tweetje azt ígéri, hogy a közeljövőben nagyszerű híreket kapunk a csapat háza tájáról.

Kétmillió példánynál jár a Detroit: Become Human

Eladási mérföldkőhöz érkezett a Detroit: Become Human, hiszen kétmillió kópiát értékesítettek eddig a Quantic Dream játékából. Ezt öt hónap alatt sikerült összehozni, így a cím a fejlesztők legjobban fogyó címévé vált.

Komoly mérföldkövet ért el a Detroit

Hiába rétegjáték a Quantic Dream májusban megjelent új interaktív története, a Detroit: Become Human, a PlayStation 4-tulajdonosok azért így is bizalmat szavaztak a játéknak, amit már több mint 1,5 millióan próbáltak ki.

Amerikai toplista: a State of Decay 2 vitte a prímet

Megérkezett az amerikai játékpiac májusi teljesítményét taglaló jelentés az NPD Grouptól. A legkelendőbb konzol a PlayStation 4 lett, a játékok terén viszont a State of Decay 2 győzött - nem biztos, hogy megérdemelten!

Detroit: Become Human - túl az 1 millión

A Quantic Dream legújabb alkotása, az idén májusban megjelent Detroit: Become Human a napokban érte el az egymillió eladott példányt világszerte. Eddig a stúdió legsikeresebb játékának tűnik.

Brit toplista: vébélázban égnek a játékosok is

A szokásosnál is jobban pörögtek a FIFA 18 eladásai, a masszív leárazások, a közelgő focivébé és az idevágó ingyenes kiegészítés megtették a hatásukat. Újra élen az EA Sports játéka!