LEGO Star Wars: The Force Awakens 3DS, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

A negyedik LEGO Star Wars, amely az új Star Wars-filmet veszi alapul.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!

Így parádézik BB-8 az új LEGO Star Warsban

Már csak néhány hét van hátra a LEGO Star Wars: The Force Awakens premierjéig, így ne lepődjünk meg, hogy egyre többet látjuk mozgásban a játékot. Ezúttal mindenki kedvenc droidjával, BB-8-tel ismerkedhetünk meg.

Frissítve: Nyolc percig mozog az új LEGO Star Wars

Az IGN jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk a LEGO Stars Wars: The Force Awakensbe, így első kézből győződhetünk meg róla, hogy mennyit változott a játékmenet a legutóbbi rész óta.

Sok újítás lesz az új LEGO Star Warsban

Új, játékmenet jeleneteket is tartalmazó trailer érkezett a LEGO Star Wars: The Force Awakenshez, melyből kiderül, hogy több újítással is szeretnék felrázni a LEGO-formulát a fejlesztők.

Újabb Star Wars-játékok az új Humble Bundle-ben

Folytatódik a Humble Bundle-féle Star Wars-őrület, így már második alkalommal kapunk jól árazott Star Wars-játékokat. A listán ezúttal olyan klasszikus címek szerepelnek, mint az X-Wing Alliance vagy a Galactic Battleground Saga.

LEGO Star Wars - íme, az új sorozat első epizódja!

A héten indult egy új LEGO Star Wars-sorozat a Disney XD csatornán, amely a Star Wars: The Force Awakens előzményeit dolgozza fel. Az első epizód már nézhető is a YouTube-on, ha van pár szabad perced, érdemes rászánni!

LEGO Star Wars - mit tud hozzátenni a filmhez?

Idén nyáron folytatódik a LEGO Star Wars-sorozat, méghozzá azzal az epizóddal, amely a legutóbbi film történéseit, illetve annak előzményeit dolgozza majd fel. Megtudtunk még róla néhány részletet.

Frissítve: Készül az új LEGO Star Wars

Ha minden igaz, ma délután jelentette volna be a Warner Bros., hogy jön a következő LEGO Star Wars. A játék nem meglepő módon a The Force Awakens alapján készül, de exkluzív jeleneteket is tartogat majd.