LEGO Star Wars: The Force Awakens 3DS, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

A negyedik LEGO Star Wars, amely az új Star Wars-filmet veszi alapul.

Amerikai toplista: nagyon hiányzott a Batman

Alaposan visszaesett az amerikai játékpiac forgalma júniusban, az NPD Group szerint ebben komoly szerepet játszott, hogy most nem volt olyan kaliberű megjelenés, mint amilyen tavaly a Batman: Arkham Knighté volt.

Brit toplista: még mindig tart a LEGO-uralom

Az Amazon Prime Day alaposan megkutyulta a brit játékeladási toplista helyezéseit, de a LEGO Star Wars: The Force Awakens uralmát nem veszélyeztette semmi. Lássuk a húsz legkeresettebb címet!

Brit toplista: az Erő még mindig tart

Ugyan meglehetősen nagyot estek a LEGO Star Wars: The Force Awakens eladásai, a múlt héten megjelent Wii U-s változat kihúzta a csávából a Traveller's Tales játékát, így simán megtartotta egy héttel ezelőtti vezető helyét.

Brit toplista: az élen nyitott az új LEGO Star Wars

Elképesztő rajtot vett a LEGO Star Wars: The Force Awakens, a franchise legújabb darabja ugyanis a kilencedik LEGO-játék, ami az élen végzett, ráadásul a negyedik legjobb LEGO-rajt is a nevéhez fűződik.

LEGO Star Wars: The Force Awakens teszt

Fél évvel Az ébredő Erő bemutatása után megérkezett az új Csillagok háborúja-film építőkockás játéka is. A LEGO Star Wars: The Force Awakens izgalmas újdonságokat hoz a sorozatba, és még mindig elképesztően aranyos.

Meglepetésvendégek az új LEGO Star Warsban

Egy-egy LEGO-játék iszonyatos mennyiségű karaktert vonultat fel, úgyhogy aligha meglepő, hogy az alapanyag közismert hősei és gonoszai mellett egy nagy adag mellékszereplőnek és néhány meglepetésvendégnek is jut hely.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha épp nem a kánikulától mászunk falra, akkor a random viharoktól, talán az lesz a legjobb, ha visszavonulunk a tévé vagy a monitor elé, és játszunk picit. Mutatjuk, hogy mivel lehet majd elütni az időt a héten.

A Warner Bros. is saját E3-as konferenciát tervez

David Haddad, a Warner Bros. elnöke egy interjúban elárulta, ha a játékfelhozataluk indokolni fogja, akkor biztosan tartanak majd egy E3-as külön műsort.

E3 2016: LEGO Star Wars - az Erő velünk van

Kevesebb mint két hét múlva boltokba kerül a legújabb Star Wars-film alapján készült LEGO Star Wars-epizód, a Traveller's Tales mégis úgy érezte, jó, ha az E3-on is mutogatják a játékot.

E3 2016: Itt az új LEGO Star Wars demója PS4-re

Két héttel a teljes játék premierje előtt már tölthető a LEGO Star Wars: The Force Awakens kipróbálható változata PlayStation 4-re. Emellett megérkezett a platformjáték legújabb előzetese is.