Dead by Daylight PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.
1516780800

Dead by Daylight - a Fűrész ihlette az új kiegészítőt

Megérkezett a Dead by Daylight soron következő DLC-je, amely a Fűrész-sorozat alapján készült. Az új pálya mellé egy túlélőt és egy sorozatgyilkost is kapunk természetesen a filmekből.
1510927200

Szépen fogyott idáig a Dead by Daylight

A Starbreeze Studios a napokban arról beszélt, hogy mekkora siker volt ezidáig aszimmetrikus horrorjátékuk, a Dead by Daylight, legalábbis a számok alapján. Emellett bemutatkozott a játék Ázsiában is.
1509127200

Dead by Daylight - Freddy Krueger is megérkezett

Új karakter érkezett a napokban a Dead by Daylightba. A Behaviour Interactive új videó formájában mutatta be a legújabb gyilkost, aki az A Nightmare on Elm Street Chapter Pack nevű DLC-vel került a játékba.
1505408400

Hétvégén ingyenes a Dead by Daylight

Ha szereted a horrorjátékokat, ha szeretsz túlélni és menekülni, vagy éppen csapatban dolgozni, akkor most egy remek hírünk van számodra: a Starbreeze játéka, a Dead by Daylight ingyenesen játszható a hétvégén.
1498482000

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

A múlt hét újoncai nem zavartak sok vizet, a szokásos slágercímek küzdöttek az első helyekért. Habár visszaestek az eladásai, így is a Grand Theft Auto V lett a brit toplista legutóbbi aranyérmese.
1497897000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért az E3, kipihenték magukat a kiadók és a fejlesztőcégek is. Ezen a héten már több játékmegjelenés vár ránk, össze is szedtük őket a szokásos heti listánkban az aktuális filmpremierekkel együtt!
1496502004

Dead by Daylight - nyakunkon a konzolos premier

A horrorrajongók dörzsölhetik a tenyerüket: a hónap végén PS4-en és Xbox One-on is elstartol a Dead by Daylight. A PC-s verzióból már 1,8 millió példány talált gazdára világszerte - nem véletlenül!
1485943216

Konzolokra is megjelenik a Dead by Daylight

PS4-en és Xbox One-on is napvilágot lát a PC-re már tavaly nyáron megjelent Dead by Daylight, melyben egy néma gyilkos elől kell elmenekülnie az áldozati báránykáknak. A 4v1-es multira kihegyezett cím még idén kijön az új platformokra.
1481958004

A hétvégén kipróbálható a Dead by Daylight

Ha éppen nincs mivel játszanod, akkor adunk pár tippet a hétvégére! A multira kihegyezett horrorjáték, a Dead by Daylight ingyenesen játszható hétfőig a Steamen, hasonlóan az Amazon Game Studios első címéhez.
1477386058

Ismerős karakterek a Dead by Daylightban

Nyakunkon a mindenszentek napja, így egyre több halloween témájú videojátékos tartalom lát napvilágot. A Dead by Daylight sem marad ki a szórásból: két horrorfilmes karakterrel bővült a játék felhozatala.