Gibbous: A Cthulhu Adventure MAC, PC

Amikor a LucasArts és Lovecraft munkássága találkozik: ez a Gibbous.
1603695600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.
1567521300

Gibbous - A Cthulhu Adventure teszt

Összeálltak a csillagok, a Nekronomikon felfedte magát. Ez az ismert világunk végét jelenti. A pusztulást nem odázhatja el más, csak egy magánnyomozó, egy könyvtáros és… egy beszélő macska?
1565010120

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kiadós játékdömping továbbra is várat magára, ez a hét is inkább az ínyenceknek szolgál játszanivalóval. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a következő napok játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.
1563019200

Augusztusban jön a Gibbous: A Cthulhu Adventure

Ha a LucasArtsot megihlette volna Lovecraft munkássága, egész biztosan ilyen kalandjátékkal rukkol elő: a három éve bejelentett Gibbous: A Cthulhu Adventure augusztusban végre megjelenik.
1462172400

Gibbous - egy kis LucasArts, egy kis Lovecraft

Ígéretes point & click kalandjáték készül az erdélyi Stuck in Attic csapatánál, a Gibbous Kickstarter-kampánya épp a napokban ér véget. Beljebb egy hosszabb videót is megnézhettek a címből, és már a demóját is kipróbálhatjátok!