SGF 2023: A PlayStation Showcase számos bemutatott címe Xboxra is megjelenik

Link másolása
A Microsoft platformja egy képben foglalta össze azt, amire több médium is felhívta a figyelmet: a műsorban látott játékok nagyrésze multiplatform megjelenés lesz.

Egy igen szűkszavú, ugyanakkor annál provokatívabb tweettel trollkodta meg az Xbox hivatalos oldala a tegnap esti PlayStation Showcase-t, mivel a bemutatott játékok zöme az ő konzoljaikon is elérhető lesz majd.

A poszt alatti Sony-hívő kommentek nagy része egyetért abban, hogy a műsor alapvetően lelombozó volt, mivel a legtöbb cím külsős fejlesztők által készített játék, és lényegesen több lesz belőlük a multiplatform megjelenés, mint a PlayStation-exkluzív. Többen kiemelték, hogy ennek ellenére a Final Fantasy XVI-tól és a Marvel's Spider-Man 2-től elesnek az Xbox tulajok, illetve kérdésessé tették, hogy mit fog bemutatni az Xbox júniusban, hogy ha a Sony már "elvégezte a munkát helyettük", és a Starfield külön műsort kap.

Hogy a fenti címek közül melyek kerülnek be megjelenéskor a Game Pass kínálatába, még nem tiszta, azonban számíthatunk rá, hogy ezzel kapcsolatban is kapunk majd némi infót a június 11-i Xbox Showcase műsorán.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
crytek
#4: Ők is pénzből élnek. Nem fogják csak ugy 1-2 napra eldobni a 120+ milliós ps4 tábort a 30 milla ps5 ellenében.. Hülye a sony na de nem ennyire..
4.
4.
pécégémer
Meglepően elszomorító volt ez a tegnapi konferencia. Amellett, hogy kevés kivétellel xboxra és PC-re is megjelennek, a bemutatott címek, előző gensrációra is fejlesztenek, ami csak hátráltatja a neksztdzsenesedést.
3.
3.
Sophisticated Karen
ellensegek... ajaj. az xbox meg inkabb a sajat haza tajan rakjon rendet, ahelyett hogy a sony conferenciajara reagaljon.
2.
2.
Őrnagy
Az xbox meg az exkluzívok. Jaj.
1.
1.
crytek
Ahogy pc-re is... De hát igen nem szokták nagy dobra verni ezeken a "saját" konferenciákon hogy jön az ellenségek gépeire is..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...