Hamarabb jön a Forza Horizon 5, mint gondolnánk?

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 29.
  • Pletyka
Link másolása
Hiába villantották meg korábban a Forza Motorsport legújabb részét, egy általában megbízható információkkal rendelkező ipariági bennfentes szerint könnyen beelőzheti a Forza Horizon 5 megjelenése a szimulátor premierjét.

Habár idén Forza-játék nélkül maradtunk, nagyon úgy néz ki, hogy jövőre megkapjuk a szokásos dózisunkat a szériából. Azonban a VentureBeat újságírója szerint a soron következő Forza Horizon száguldozik be jövőre, megelőzve ezzel a korábban már bejelentett következő generációs Forza Motorsportot, aminek így a premiernapja 2022-re tolódik majd.

Jeff Grubb általában elég jól értesült bennfentes - legutóbb például többször is megszellőztette a később megerősítést nyert Mass Effect: Legendary Editiont -, így bármennyire is furcsa az állítása, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy végül majd ebben sorrendben érkeznek a Forza-játékok.

A Forza Horizon utoljára 2018-ban jelentkezett a negyedik epizódjával, szóval nem kizárt, hogy jövőre tényleg megkapjuk majd a széria árkádosabb vonalának legújabb illesztését.

16.
16.
adamsfamily
#12: A TDU 3-hoz nem fűzök valami nagy reményeket.A Kylotonn games nem valami jó fejlesztő csapat szerintem.
15.
15.
crytek
#12: MS gőzerővel dolgozik azok hogy évek múlva mindenhez csak net kell és egy kijelző ..ja és egy kontroller. Tehát senkinek sem lesz semmi hátránya hogy nincs xboxa
13.
13.
delphijos
#12: Ez így van, én csak azt mondom hogy a FM8 szerintem “fontosabb” lenne most mint a peccselt FH4 utódja.
12.
12.
ATi0021
A Forza Horizon 5 nagyon jó exkluzív cím lenne ami nincs PS5-ön. Plusz a bejelentett TDU3nak is lenne ellenfele.
10.
10.
crashpipi
Nem túl biztató. :( A Horizonok mindig az aktuális Motorsport butított ForzaTech motorját kapják. Így meg sanszos, hogy egy új helyszínen játszódó FH4 lesz. :( Pont a Motorsport 8 legnagyobb ütőkártyája, hogy belátták, hogy nulláról kell újraírni a “fizikát” és ígérnek is mindent.
9.
9.
DarkCrash
#6: Huuu Rallysport Challenge es Project Gotham Racing ( foleg a 4 ). Nagyon baba lenne ha jonnenek uj reszek. Day One vennem. :)
8.
8.
crytek
#7: Majd mikor kivezetik a storeból előtte atom akcióban....most rohadt drágák :)
7.
7.
delphijos
Amúgy most a FH4-hez az összes DLC le van akciózva. Mondjuk van egy pár....
6.
6.
crytek
Ej ez a nyomorult szerkesztés dolog mindig kiakaszt.

Autós játékokból ezeket kelthetnék életre és hozhatnák vissza a köztudatba multiplatform szinten:

Rally Trophy
Rallysport Challange
Midtown Madness
Mindnight Club
Project Gotham Racing
Ridge Racer
5.
5.
Őrnagy
Nekem jobban bejönne ez a FH téma, ha az elején valami 80 lóerős szarokkal lenne csak lehetőség versenyezni, és szép lassan haladhatnék az igazi sportkocsik felé. Több lenne az inspiráció és a feszültség. Ja,
4.
4.
crytek
#2: Egyedi eset a game történelemben.... o wait..
3.
3.
godach
Én imádtam az első részt. Nagyon jó volt a karnevál hangulat. Nem az a taknyos, bosszantó "fiatalokkal" teli esemény, hanem tényleg azt éreztem, mint valami autóstalálkozón. A többi viszont részemről egyenesen arányosan a számozással fejlődött visszafelé, hangulatban.
Komolyan mondom, még egy RTL Winter Sportot vagy Crash Time cuccot is végigvittem, ha már belekezdtem de a negyediket a felénél abbahagytam és azóta se éreztem, hogy folytatni kellene.
2.
2.
Ps fanboy
1.
1.
delphijos
Hát pedig pont a Horizon 4 kapott peccset, szerintem az inkább ráért volna.... nem értem ezt a logikát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...