Vegyük szemügyre a Crucible játékmódjait!

  • Írta: gorien
  • 2020. május 13.
  • Videó
Link másolása
A csapatalapú shooterek legújabb versenyzője, a free-to-play Crucible hamarosan elérhetővé válik. A fejlesztők, hogy megismertessék velünk a játékmódokat, három rövid, magyarázó jellegű videót tettek közzé.

Egy hét múlva befut az Amazon csapatalapú, online lövöldéje, a Crucible. A játékkal kapcsolatban sokáig a sötétben tapogatóztunk, csak arról voltak biztos információink, hogy mikor érkezik, de még az is megváltozott az elhúzódó fejlesztés miatt. Ez a MOBA-któl is kölcsönző játék free-to-play lesz, és induláskor tíz különböző, Essence Hunter elnevezésű karaktert, valamint három, merőben különböző játékmódot fog tartalmazni. Ezekhez a játékmódokhez kaptunk most betekintőket.

A Heart of the Hives egy négy a négy elleni játékmód, amiben a játékosok nemcsak egymás ellen harcolnak, hanem a Hive nevezetű szörnyekkel is. Az a csapat nyer, amely először összegyűjt három szívet.

Az Alpha Hunters egy duókra épülő játékmód, összesen nyolc csapat csap össze egy meccsen. Értelemszerűen az a páros nyer, amelyik utoljára talpon marad. Csavar a sztoriban: ha elveszíted a társadat, átmeneti szövetséget köthetsz egy másik magányos vadásszal.

A Harvester Commandban nyolc játékos küzd másik nyolc ellen, hogy megszerezzék és megtartsák a Harvester nevű gépeket, amik Essence-t gyűjtenek. Ha több van a te csapatodnál, mint az ellenfélnél, elkezd gyűlni a cucc. Ha eléritek a száz pontot, nyertek.

A Crucible május 20-tól válik elérhetővé PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...