Lone Echo PC

Űrben játszódó VR-cím a The Order: 1886 fejlesztőitől.

A Facebook felvásárolta a Ready at Dawnt

A Ready at Dawn olyan játékokért felelt, mint a God of War: Chains of Olympus, a The Order: 1886 és a Lone Echo. Mostantól a Facebook istállójában folytatják, és az Oculusszal együttműködve főleg VR-címekre fognak koncentrálni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Úton a soron következő nagyágyú a Nintendo Switch-re, de a többi konzol tulajdonosai is örülhetnek egy-két megkésett portnak. Lássuk, mire számíthatunk!

Premier előtti előzetesen a Lone Echo

Jövő héten mutatkozik be a The Order: 1886 fejlesztőinek VR-játéka, a Lone Echo, ami a közeledő premier alkalmából megkapta az utolsó, vásárlásra buzdító kedvcsinálóját.

E3 2017: Itt vannak a Game Critics Awards nyertesei

A Nintendo és Mario dominált az idei E3 játékfelhozatalából szemezgető díjátadón. A három fő kategóriát simán hozta a Super Mario Odyssey, de a Ubisoft-féle Mario + Rabbids: Kingdom Battle sem szégyenkezhet.

E3 2017: Júliusban jön a Ready at Dawn VR-játéka

A Lone Echóban egy Jack nevű robotot irányítunk egy űrhajón. Amikor robbanás rázza meg a járművet, ki kell menekítenünk az embereket a legjobb tudásunk szerint. A The Order: 1886 fejlesztőinek VR-játéka júliusban érkezik.

Az Epic és a 4A Games is VR-játékot készít

A tegnapi Oculus Connect rendezvényen az Oculus Touch mellett az új VR-játékok is szerepet is kaptak. Így tudtuk meg, hogy az Epic Games és a Metro-sorozat fejlesztői is Oculus Touch-kompatibilis játékot fejlesztenek.