Red Dead Redemption 2 PC, PlayStation, Xbox

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.

Red Dead Redemption II teszt (PC)

Több mint egy év kétségekkel teli várakozás után végre PC-n is megjelent a Rockstar Games vadnyugaton játszódó alkotása. Megnéztük, hogy mit tud a PC-s port, mire érdemes számítani, és hogy tényleg mérföldekkel szebb-e a grafika.

Red Dead Online bétateszt

A vadnyugat teljesen kiszámíthatatlan a Red Dead 2 többjátékos szegmensében, és pont ez benne a jó. Nem tudhatod, mikor támadnak hátba, vagy zsebelnek ki más játékosok – bőven elég, ha emiatt, és nem az elszállt árak miatt aggódunk.

Red Dead Redemption 2 teszt

Minden idők legambiciózusabb nyitott világú westernjátékával állt elő a Rockstar - több ezer ember áhítatos munkájának gyümölcse ért be nyolc év után. Mesteri narratívája és részletgazdagsága bőven kárpótol minket a lassú tempó miatt.

Red Dead Redemption 2 előzetes

Az Úr 1899. évében a vadnyugat kezd megszelídülni. Csak néhány banda járja a vidéket fosztogatva és gyilkolva, fittyet hányva a törvényekre. Ilyen Dutch van der Linde kompániája is, amely a végsőkig igyekszik kitartani.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!