Supreme Commander

A Total Annihilation készítőinek legújabb játéka. A történet szerint a XXXVII. században járunk, a korábban békésen élő 3 frakció (Aeon Illuminate, Cybran Nation, United Earht Federation) száz éve áll véres háborúban egymással.

Új játék készül a Supreme Commander készítőinél

A Gas Powered Games nem vesztegeti idejét: alig készültek el új stratégiájukkal, a Supreme Commanderrel, máris elkezdték készíteni következő játékukat.

220 fincsi új screenshot a galériában

Van itt minden földi jóság! Advanced Warfighter 2, C&C3, Crysis, Infernal, Jericho, Mass Effect, Oblivion, Prince of Persia, Sims, STALKER és még sorolhatnánk!

Megérkezett a Supreme Commander demója!

Megérkezett a várva-várt Supreme Commander kipróbálható változata - a kemény 1,1 gigabájtot nyomó fájl letöltéséért erre parancsoljatok!

Elkészült a Supreme Commander

"Supreme Commander goes gold" - jelentette be a játékot fejlesztő Gas Powered Games, hogy február 20-án megjelenő stratégiájuk elkészült.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

Reggeli videócsokor

Gears of War, Brothers in Arms 3, Rainbow Six: Vegas, Supreme Commander és egy kövér Need for Speed Carbon videó vár minden letöltő kedvű olvasónkra.

Supreme Commander

Ha végignéznénk a stratégiai játékokat a kezdetektől mostanáig, nagyjából két jól elkülöníthető irányvonalat fedezhetünk fel. Egyfelől a főbb irányzatot képviselik a Command & Conquer, WarCraft, StarCraft, Age of Empires sorozatok, ahol kevés egységgel főleg a mikromenedzsment része lényeges a játéknak, a háborút részleteiben, csatánként vívjuk meg. A másik oldalon a Total War sorozatot találhatjuk, ahol igazi hatalmas hadseregeket kommandírozhatunk hasonlóan nagy seregek ellen. Az elsőben inkább csak különbönző taktikákat használhatunk ki, míg a másodikban tényleg stratégiákat kell kigondolnunk majd végigvinnünk.

Supreme Commander bétateszt indul októberben

A Total Annihilation fejlesztőinek új játékának, a Supreme Commandernek többjátékos módját próbálhatja majd ki pár szerencsés októberben.

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.