Supreme Commander

A Total Annihilation készítőinek legújabb játéka. A történet szerint a XXXVII. században járunk, a korábban békésen élő 3 frakció (Aeon Illuminate, Cybran Nation, United Earht Federation) száz éve áll véres háborúban egymással.

Megerősítették az X360-as Supreme Commandert

Most már hivatalos és biztos: Chris Taylor legújabb, hamarosan kiegészülő PC-s stratégiája a Microsoft újgenerációs masináján is tiszteletét teszi jövőre.

Xbox 360-ra is jön a Supreme Commander

Sok más sikerstratégiához hasonlóan a Supreme Commander sem kerülhette el a sorsát: Chris Taylor ma bejelentette a cím X360-as változatát.

Bemutatták a Supreme Commander kiegészítését

Már eddig is tudtunk a Supreme Commander kiegészítőlemezének készültéről, a hivatalos bejelentés eddig váratott magára: bemutatkozik a Forged Alliance.

Elkészült a Supreme Commander teljes honosítása

A publikus bétatesztek után végre örömmel jelenthetjük, hogy a Supreme Commander valós idejű RTS játék teljes, és végleges honosítása elkészült.

Supreme Commander - nem lesz DirectX 10

Bár a készítők úgy tervezték, hogy a Supreme Commander támogatni fogja a tizedik generációs DirectX-et, az integráció mégis elmaradt.

RPG-n dolgoznak a Supreme Commander alkotói

A Sega bejelentette, hogy a Dungeon Siege-játékokat és a nem régen megjelent Supreme Commandert jegyző Gas Powered Games csapatát új RPG fejlesztésével bízta meg.

Supreme Commander

Mindig vannak olyan játékok, melyek nem követik az aktuális trendet, hanem valami újat, valami merőben mást akarnak prezentálni a nagyközönségnek. Legalábbis régebben voltak, manapság már egyre kevesebb van és igazán csak a nevesebb, mára már igazi márkanévvé vált stúdióktól várhatjuk el ezt. (Természetesen itt is közrejátszanak a piszkos anyagiak… sok újdonság nagy kockázattal jár, amihez megfelelő tőkeerő kell…)

Kiegészül a Supreme Commander

Alig jelent meg a Gas Powered Games új stratégiája, a Supreme Commander, máris készül az első kiegészítőlemez. A jó hírt nem más jelentette be, mint Chris Taylor!

Visszatértek a brit toplista általános dobogósai

Nagy sajnálatunkra a nyolcadik helyiig csúszott le a múlt héten aranyérmes, magyar fejlesztésű Battlestations: Midway - helyét a FIFA idei része vette át (vissza).

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmasnak ígérkezik játékok szempontjából a jövő hetünk, mikor is megjelenik többek között a Supreme Commander, a War Front, a Crackdown és az NBA Street 4.