Dauntless PC, PS4, XBOXONE

BioWare- és Blizzard-veteránokból álló csapat akció-RPG-je, teljes cross-play támogatással.
Típus:

E3 2017: Dauntless - hamarosan itt a korai verzió

A Phoenix Labs szerint augusztusban végre kipróbálhatjuk a kooperatív akció-RPG-jüket. Egyetlen szépséghibája van a dolognak: a korai verzióra csak a 80 dolláros Founder's Edition tulajdonosai jutnak be garantáltan.

Dauntless - egy legenda születése

Új előzetes érkezett a Phoenix Labs Monster Hunter-szerű játékához, a Dauntlesshez. A trailerben az alapokkal ismerkedhetünk meg, valamint először nézhetjük meg Ramsgate városát és a negyedik fegyverosztályt.

Dauntless - behemót lényeket ölnek a trailerben

A Phoenix Labs kooperatív akcióra épülő szerepjátéka leginkább a Monster Hunter-sorozatra hajaz. A PAX Eastre időzített előzetesben óriási lényeket hánynak kardélre a hősök, akik csak csapatmunkával érvényesülhetnek.

Befutott a Dauntless gépigénye

A tavalyi The Game Awardson jelentették be a Dauntlesst, amelynek a megjelenése ugyan még arrébb van, de a fejlesztők már el is árulták a gépigényt. A Polygon jóvoltából játékmenet-videónk is van.

TGA 2016: Dauntless - iparági veteránoktól

Még egy játékbejelentés jutott a díjátadóra, a Dauntless című akció-szerepjátékot egy, a Blizzard és a BioWare veteránjaiból álló független fejlesztőcsapat hegeszti. Ígéretes darabbal van dolgunk!