Dauntless PC, PS4, XBOXONE

BioWare- és Blizzard-veteránokból álló csapat akció-RPG-je, teljes cross-play támogatással.
Típus:

Remekül rajtolt a Dauntless

Úgy fest, hogy hatalmas durranás lett a Dauntless, mivel a Phoenix Labs hivatalos bejelentése szerint a free-to-play szörnyvadászos játék alig 24 óra leforgása alatt több mint félmillió játékost kalauzolt el a Shattered Isles világába.

Dauntless - közös játék minden platformon

A Monster Hunterre hajazó free-to-play akciójáték sok tekintetben mérföldkő, hiszen ritka, hogy PC-n, Xbox One-on, de főleg PS4-en is cross-play lehetőségnek örülhetnek a játékosok.

Jövő héten jelenik meg a Dauntless

A Phoenix Labs bejelentette, hogy a Monster Hunter-sorozatra hajazó első játékuk, a free-to-play Dauntless a jövő héten jelenik meg. A PC-s változat az Epic Games Store-on keresztül lesz csak elérhető.

Az Epic Games Store-ba költözik a Dauntless is

A Phoenix Labs online szörnyvadászós játéka hamarosan elhagyja a saját launcherét. A fejlesztők az egyre csak feltörekvő Epic Store mellett tették le a voksukat, ide költöztetik majd a már meglévő játékosokat is.

TGA 2018: Konzolokra is befut a Dauntless

Ugyan a Monster Huntert idéző szörnyvadászós anyag jelenleg csak PC-re érhető el, a Phoenix Labs csapata bejelentette, hogy jövő áprilisban Xbox One-ra, PS4-re és Switchre befut. A cross-play is élni fog.

E3 2018: Dauntless - új fegyver, új behemót

Lassan két hete ingyenesen elérhető midnenki számára a Phoenix Labs Monster Hunter-szerű akciójátéka. Nemsokára egy jókora tartalmi frissítésre készülhetnek a slayerek, amely egy új szörnyet és egy hatodik fegyvertípust hoz majd.

Elstartolt a Dauntless nyílt bétatesztje PC-n

A Phoenix Labs Monster Hunterre hajazó akció-szerepjátékát már minden érdeklődő kipróbálhatja PC-n. A Dauntless nyílt bétája kezdetét vette, és a végleges verzió megjelenéséig játszható marad.

Dauntless - a jövő hónapban nyílt bétateszt

A Phoenix Labs Monster Hunterre hajazó szerepjátékát hamarosan minden PC-s érdeklődő kipróbálhatja. Május végén indul a Dauntless nyílt bétatesztje, amelyben a behemótoknak keresztelt szörnyeket kell levadásznunk.

Masszív Dauntless-frissítés érkezik

Az augusztusban debütáló Early Access meglehetősen vérszegény volt tartalmilag. Eddig. A Phoenix Labs több fronton is újítást ígér a december 8-án érkező patch-ben a fegyverektől kezdve, a szörnyeken át, a crafting-rendszerig bezárólag.

Elindult a Dauntless zárt bétatesztje

Ha megvásároltad a Founder's Packok egyikét, akkor már kipróbálhatod a Dauntless bétaverzióját. A Phoenix Labs akció-RPG-je a tesztidőszak alatt is folyamatosan frissülni fog új fegyverekkel, szörnyekkel és felszerelésekkel.