Code Vein PC, PS4, XBOXONE

A God Eater-csapat új játéka, amely játékmenetében a Dark Soulst idézi.
1528185644

Végre dátumot kapott a Code Vein

Már tudjuk, mikor érkezik a boltokba a Bandai Namco vámpíros akció-RPG-je. A Dark Souls játékmenetét idéző Code Veinre szeptemberben csaphatunk le PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Van egy új trailer is!
1524762036

Code Vein - ezt gondolják a rajongók

Az idei PAX Easten kipróbálható volt a Bandai Namco szárnyai alatt készülő, Dark Soulsra hajazó Code Vein. A kiadó pedig megkérdezte a rajongókat, mit is gondolnak az eddig látottakról.
1523620848

Ádáz harcok a Code Vein kazamatáiban

Látványos harci jelenetekkel megspékelt gameplay bemutatóval jelentkezett a Bandai Namco a Code Veinről. A videóban két különböző kazamata mutatkozik be, ahol a fagy és a tűz lesz az úr.
1518966018

Kooperatív mód is lesz a Code Veinben

A Bandai Namco megerősítette, hogy kooperatív módot is találunk a Dark Soulsra hajazó Code Veinben. Ugyanúgy kell behívni magunk mellé a társunkat, ahogy azt a From Software játékaiban tettük.
1517065211

Briliáns felvételeken a Code Vein

A Bandai Namco a minap San Franciscóban demózta a Dark Soulsra hajazó Code Veint, így most hosszabban is beleleshetünk az Area-D2-es terület alatt húzódó földalatti városba, ahol számos szörny les a vámpír hőseinkre.
1513612800

Intenzív sztorielőzetest kapott a Code Vein

Jövőre kerül boltokba a God Eater-csapat Dark Soulsra hajazó akció-szerepjátéka, a Code Vein. A most érkezett kedvcsináló a vámpíros felütésben segít nekünk elmerülni egy kicsit.
1511082008

Befutott a Code Vein új előzetese

A Golden Joystick-díjátadó apropóján megérkezett a Bandai Namco soulsborne-jának vadiúj trailere. Filmes és ingame jeleneteket láthatunk vegyesen, az biztos, hogy a Code Vein kegyetlen világa gyorsan be fogja szippantani a játékost.
1506319245

Itt a Code Vein második sztoritrailere

A Bandai Namcónak hála a jövőben sem kell lemondanunk a soulsborne-játékokról. A Code Veinben olyan vámpírokat alakítunk, akik emlékek nélkül próbálnak meg értelmet adni természetfeletti létezésüknek.
1505991609

Videón a Code Vein halálos és nyomasztó világa

Rengeteg látnivaló érkezett a Bandai Namco soulsbourne-járól, a Code Veinről. Az IGN videója a játék nyomasztó, mégis gyönyörű helyszíneit mutatja be, de kaptunk nyers gameplay bemutatót is egy raklapnyi kép társaságában.
1505815238

Ilyen egy bossharc a Code Veinben

Az IGN jóvoltából belenézhetünk egy főellenséggel vívott harcba a Code Veinben. A Queen’s Knight legyőzéséhez négy fegyvert vet be a hősünk, de csak az egyik képes megölni a rettenetet. Lesz egy M.I. által vezérelt segítőnk is.