Ezekkel gazdagszik januárban a PlayStation Now

  • Írta: gorien
  • 2021. január 6.
  • Akció
Link másolása
A Sony 2021-ben sem feledkezik el egyre csak bővülő előfizetéses szolgáltatásáról. A PlayStation Now januárban három játékkal gazdagodik, amelyekben az utakon, a Marson vagy egy steampunk jégkorszakban kell bizonyítanunk, mit tudunk.

Itt az új év, tovább bővülhet a PlayStation Now. A nálunk hivatalosan még mindig nem elérhető előfizetéses szolgáltatás három játékkal lesz gazdagabb. Az Egyesült Államok sztrádáit vehetjük birtokba a The Crew 2-vel, ez azonban nem marad velünk örökké – már tudjuk róla, hogy csupán 2021. július 5-ig lesz elérhető a PlayStation Now kínálatában.

A másik két alkotás inkább a menedzserlelkületűeknek kedvez. A Frostpunkban egy alternatív 19. század jégkorszakában kell helyt állnunk steampunk városunk irányítójaként, míg a Surviving Marsban meg sem állunk a vörös bolygóig, hogy azon hozzunk létre élhető és virágzó kolóniát.

28.
28.
Ps fanboy
#27: Ti betegek vagytok.....
27.
27.
godach
26.
26.
godach
#25: kimoderált üzenet
25.
25.
Ps fanboy
#22: Ez már lassan olyan mint egy szappanopera gec... Xd
Mostmár derüljön már, hogy ő e a híres-neves pacsirta e vagy sem. Lol
24.
24.
Ps fanboy
#22: Ez már lassan olyan mint egy szappanopera gec... Xd
Mostmár derüljön már, hogy ő e a híres-neves pacsirta e vagy sem. Lol
22.
22.
godach
#21: kimoderált üzenet
20.
20.
godach
#19: kimoderált üzenet
19.
19.
#18: Cool story.

De ahogy mondtam a pacsirta nem én voltam és még csak az is időbe telt, hogy rájöjjek mi az a pacsirta, amikor először hallottam róla. Itt van a gk-s privát üzenetek között egy levél tőle 19. márc 30-áról, hogy bejelölt barátnak és ha gondolom jelöljem vissza, akkor visszajelöltem. Később láttam itt a kommentek között, hogy összefüggésbe hoztak vele. Szóval az a rész, hogy én neked ilyet meséltem egész biztosan lehetetlen. Amúgy így, hogy ő időközben gondolom bannolva lett, nem lehet leszedni a barátok közül. Ami biztos, hogy tényleg nem tudom, hogy ki az és azt sem, hogy miket írt, vagy miket nem.

Delphijosnál meg az, amit mondtam neki, hogy magától nem mond semmit, csak másokba köt bele. Terror? Szerintem ő nem ezt nem így vette és a lapot is vette és gondolom ez az óta már lefutott sztori.

Másrészt meg már igazából nem is érdekel, hogy miket írsz, főleg nem ezek a wall of text rant-ok. Ha azt gondolod, hogy az igazság fehér páncélos lovagja vagy, akkor legyen úgy és ha gondolod nyugudtan írd ki az összes személyes adatom és hazudozzál rólam. Nem tudom hogy lettél ekkora rajongó, de igazából innen nem is tudok ezzel mit kezdeni. Én legalábbis nem tudom elképzelni azt, hogy az egész életem és minden napom egy másik emberről szóljon.

Minden esetre én ignorálom a kommentjeidet, ahogy delphijos adta is a kézenfekvő megoldást az ilyenekre. Úgyhogy ja. Kövesd a példát, ha elég erősnek érzed hozzá magad. Megszabni úgy sem tudjuk egymásnak, hogy ki mit írjon, de azért nem érdemes összekeverni egy ilyen oldalt egy privát csevegési térrel, mert hidd el, hogy itt egyikünk véleménye sem érdekel senkit, főleg a másikról.
18.
18.
godach
#17: kimoderált üzenet
17.
17.
#16: De mához egy évre megkérdezem újra, hogy miről beszélsz ezeken a fórumokon a semmin kívül, mert az, hogy engem minősítesz, azzal nem tudod megúszni, hogy magadra ismerj, hiszen nincsenek válaszaid a saját kommentjeidre, tehát alaptalanok, tehát nem érnek semmit.
16.
16.
#15: Helyes, pont ezt akartam elérni. Folytassa kérem, csak mással. Megegyeztünk.
15.
15.
delphijos
#10: Én csak röhögök magamban, hogy még neked volt képed ilyen stílus mellett Godach-ot le teremteni, meg ócsárolni... vártál nyugodtan, tegyük meg egymásnak azt a szívességet hogy innentől kezdve ignoráljuk a másikat. ( a fenti se az én gondolatom, idézet )
14.
14.
adamsfamily
#1: 4 alkalommal álltam neki a Crew 2-nek ingyenes hétvégéken,hátha csak az volt a gond,hogy nem tettem bele elég időt,hogy beinduljon.Számomra egy mikrotranzakcióktól túlcsorduló lehúzásnak tűnik az egész játék.
A vezetés gagyi,a grafika úgyszint gagyi.
Szerintem az utóbbi időben,ami a Forza Horizon mellett valamennyire minőséget tudott felmutatni árkád verseny témában,az talán a NFS Heat volt.
13.
13.
#12: Az emberünk soha nem írt még egyetlen kommentet sem magától, mindig csak kritikusan reagál más kommentelőkre. Mivel újabban én is az egyik kedvencévé váltam és hagyták a moderátorok, gondoltam megkérdezem tőle, hogy mit hisz magáról...? Tudod, másoktól csak tanulni lehet és én ezt tanultam tőle. Ha neki lehet, akkor nekem is.

Most majd jön szépen és válaszol és meglátjuk, hogy ki is ez valójában egy ekkora arccal. Hátha tanulunk tőle újfent valamit. Ha nem, akkor sajnos nem lehet komolyan venni. Már nem mintha a "komolyan vétel" különösebben számíta tőle, de azért egy esélye még neki is lehet.
12.
12.
Ooorky
Csak én nem értem mi a rák folyik itt?
11.
11.
#10: Na, már 780 másodperc eltelt és még mindig nem vagy itt a válaszoddal, hogy miért nincs egyetlen egy ételmes saját gondolatod sem és csak kötekdsz mindenkivel évek óta...?

Mondd meg, hogy miért nincsen semmid ahhoz, hogy ekkora arcod legyen. Meséld el, hogy miért hiszed magad 11-nek, aminor 0 vagy...! Továbbra is várok.
10.
10.
#4: Hé, delfing!

Észrevetted már, hogy évek óta egyetlen egy értelmes kommented sincs, csak állandóan zsörtölődsz, meg kritizálsz? Nem kifejezettem szokásom ilyenekkel direkt kötekedni, de te még szerintem egyetlen egy értelmes komentet sem dobtál az elmúlt 5-6 évben, csak másokba kötsz bele? Ott a crytek féle Hunt témában sem válaszoltál a kérdésemre, csak pofáztál valamit.

Menj vissza és mondd meg, hogy miért sikeres a Hunt, vagy pedig kihirdehető, hogy nagy nulla vagy. Gyerünk, várom az infókat a belekötésed után. Ha van arcod beszólni mindenkinek, akkor most legyen arcod válaszolni is. Kérlek. Plíz.
9.
9.
godach
#6: Akkor nem lehetett volna Forza Motorsport, mert addig a Gran Turismo vitte a pálmát :)
8.
8.
Ps fanboy
#6: "Csak a “legjobb” maradjon mindenből..."

Nem mintha nem ez lenne a tendencia legyen az bármilyen szolgáltatás...
7.
7.
Ooorky
#6: Akkor mindenki Among Us-ozna és kitörne a világbéke.
Az nem jó az üzletnek.
6.
6.
delphijos
#5: Oké, de pl. ha csak magamat nézem, akkor nekem elég lenne a Forza mint autós game. De gondolom mások játszanak másikkal is... ilyen alapon lehetne szavazás minden stílusban, és a győztesen kívül mindet megszüntetni. Csak a “legjobb” maradjon mindenből...
5.
5.
Ooorky
#4: Mondjuk igaz, The Crew az árkád autós játékok Kiszel Tündéje, annak is vannak rajongói.
4.
4.
delphijos
#2: "Főleg PC-n egy Forza Horizon 4 mellett semmi létjogosultsága."

Ez is milyen szöveg már.... imádom amikor valaki a saját preferenciája alapján "beszántaná" a többi játékot. Volt már olyan aki nem multizik, szerinte azokat kéne "megszüntetni".... azért vannak más emberek is. Ha csak magamat nézném, akkor nem kellenek verekedős játékok.... mert minek ? Én nem játszom velük.... Amúgy meg a Crew azért sok mindenben más...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...