Brit toplista: jól nyitott a Mario + Rabbids

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 4.
  • Toplista
Link másolása
Ezúttal sem talált legyőzőre a Nathan Drake nélküli Uncharted: The Lost Legacy, így hiába nyitott remekül a Switch-exkluzív Mario + Rabbids, így is csak a második helyig tudta felküzdeni magát.

Legutóbb remekül teljesítettek a friss megjelenések, hiszen az élen nyitott Uncharted: The Lost Legacy mellett az F1 2017 is simán a dobogón kezdett. A legújabb premierek közül a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-nek is jót tettek a pozitív visszajelzések, a Ubisoft fejlesztésében készült crossover ugyanis egyből a második helyen indított, míg a Codemasters versenyjátéka ezúttal a bronzérmet kaparintotta meg.

Mögöttük a még mindig nagyon erős Grand Theft Auto V és a felújított Crash-trilógia sorakozik fel. A múlt heti premierek közül az Everybody's Golf, a Yakuza Kiwami és az ARK: Survival Evolved is bekerült a legjobbak közé, és a hatodik, a nyolcadik és a hetedik helyen nyitottak. Ezzel szemben a Dead Alliance és a Resident Evil: Revelations HD csak a harminckilencedik és a negyvenedik pozícióban zárt.

  1. Uncharted: The Lost Legacy
  2. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
  3. F1 2017
  4. Grand Theft Auto V
  5. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  6. Everybody's Golf
  7. ARK: Survival Evolved
  8. Yakuza Kiwami
  9. Overwatch: Game of the Year Edition
  10. Forza Horizon 3
  11. Madden NFL 18
  12. Rainbow Six: Siege
  13. Mario Kart 8 Deluxe
  14. Fallout 4
  15. Horizon: Zero Dawn
  16. LEGO Worlds
  17. Dishonored 2
  18. The Escapists 2
  19. DOOM
  20. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
5.
5.
delphijos
A Mario + Rabbids: Kingdom Battle annyira igényes lett ( függetlenül attól hogy szerti valaki vagy sem a stílust / szereplőket ) hogy még mindíg nem hiszem el hogy a Ubisoft fejlesztette.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...