Minecraft: Story Mode - Season 2 Mobil, PC, PS4, XBOXONE

Második évadához érkezett a Minecraft: Story Mode.
1501761600

Hamarosan folytatódik a Minecraft: Story Mode

A legfrissebb hírek szerint augusztus 15-től válik elérhetővé a Minecraft: Story Mode második szezonjának második epizódja az összes jelentősebb platformon. A Telltale azt is elárulta, milyen címen keressük.
1499704200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A júliusi uborkaszezont meglovagolva egy nagy adag indie cím árasztotta el a Steamet, igaz, az érdekesebb darabokat úgy kell kiszemezgetnünk a felhozatalból. Lássuk, milyen játékok jönnek a héten!
1499443200

Traileren a Minecraft: Story Mode új évada

Jövő héten folytatódik a Minecraft: Story Mode, az epizodikus sorozat első felvonása pedig a minap megkapta az első trailerét is. Jesse és a kis csapata egy percet sem pihenhet, egy rejtélyes kesztyű forgatja fel az életüket.
1497008460

Tényleg folytatódik a Minecraft: Story Mode

Az utólag meghosszabbított első évad után újabb öt résszel folytatódik a Minecraft: Story Mode. A második szezonra ráadásul már nem is kell sokat várni, hiszen az júliusban veszi kezdetét.
1496563200

Minecraft: Story Mode - jön a második évad

Nagyon úgy tűnik, hogy a rendkívül sikeres Telltale-féle Minecraft: Story Mode-hoz folytatás érkezik. Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a játékot, sőt még az első epizód címe is kiderült.