Deep Rock Galactic PC, XBOXONE

Bányászás és kooperatív lövöldözés. Ez kell nekünk!

Felülnézetes spin-offot kap a Deep Rock Galactic

Hamarosan új perspektívából figyelhetjük a bátor űrtörpék kalandjait. Bemutatkozott a Deep Rock Galactic: Survivor, a népszerű kooperatív lövölde első önálló spin-offja.

Kiadói ágat indít a Deep Rock Galactic stúdiója

A Ghost Ship Games hatalmasat aratott a Deep Rock Galactic című kooperatív játékával. A stúdió a nagyszerű sikereken felbuzdulva most saját kiadórészleget indít - ez a Ghost Ship Publishing.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Deep Rock Galactic - úton a második szezon

Remekül sikerült az átállás, amikor a Ghost Ship Games bevezette a Deep Rock Galactic szezonális rendszerét, az idő pedig csak úgy szalad! A csillagközi törpék máris készülhetnek a második szezon újdonságaira.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy az általában lenni szokott, lassan indul be az új év, néhány játék és mozipremier jut a következő napokra mindössze. Lássuk hát a felhozatalt a már megszokott listás formában!

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus januári felhozatala

Szinte menetrendszerűen szivárgott ki, hogy milyen ajándékokkal készül a Sony a PlayStation Plus előfizetőinek legközelebb. Az infók egy már jól bevált forrásból származnak, így joggal bízhatunk abban, hogy nem alaptalanok.

PlayStationökre tart a Deep Rock Galactic

A Deep Rock Galactic szorgalmas űrtörpjei jövőre a Sony konzoljaira is beássák magukat. Mivel a keresztplatfomos játék eddig sem volt akadály, így még tovább bővülhet ez a rettenthetetlen bányásztársaság.

Deep Rock Galactic - megjelennek a szezonok

A Deep Rock Galactic űrtörpjeire hamarosan új kihívások várnak. A fejlesztők a már jól ismert szezonális modellel igyekeznek tematizálni a játékot, és ennek megfelelően battle pass is érkezik – a jó hír, hogy teljesen ingyenesen.

Nagy frissítésre készül a Deep Rock Galactic

A nemrég harmadik életévét betöltő Deep Rock Galactic fejlesztői az eddigi legnagyobb frissítésre készülnek. Pontos infókat még nem tudunk róla, de azt már igen, hogy mikorra várhatjuk.

Jókorát frissült a Deep Rock Galactic

Nagyot ment tavaly a Deep Rock Galactic, a jelek szerint pedig az űrtörpök idén sem állnak meg. Megérkezett a bányászós túlélőjáték legújabb nagy frissítése, amely új zónákkal és ellenfelekkel teszi változatosabbá a munkát.