Deep Rock Galactic PC, XBOXONE

Bányászás és kooperatív lövöldözés. Ez kell nekünk!

Deep Rock Galactic - úton a második szezon

Remekül sikerült az átállás, amikor a Ghost Ship Games bevezette a Deep Rock Galactic szezonális rendszerét, az idő pedig csak úgy szalad! A csillagközi törpék máris készülhetnek a második szezon újdonságaira.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy az általában lenni szokott, lassan indul be az új év, néhány játék és mozipremier jut a következő napokra mindössze. Lássuk hát a felhozatalt a már megszokott listás formában!

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus januári felhozatala

Szinte menetrendszerűen szivárgott ki, hogy milyen ajándékokkal készül a Sony a PlayStation Plus előfizetőinek legközelebb. Az infók egy már jól bevált forrásból származnak, így joggal bízhatunk abban, hogy nem alaptalanok.

PlayStationökre tart a Deep Rock Galactic

A Deep Rock Galactic szorgalmas űrtörpjei jövőre a Sony konzoljaira is beássák magukat. Mivel a keresztplatfomos játék eddig sem volt akadály, így még tovább bővülhet ez a rettenthetetlen bányásztársaság.

Deep Rock Galactic - megjelennek a szezonok

A Deep Rock Galactic űrtörpjeire hamarosan új kihívások várnak. A fejlesztők a már jól ismert szezonális modellel igyekeznek tematizálni a játékot, és ennek megfelelően battle pass is érkezik – a jó hír, hogy teljesen ingyenesen.

Nagy frissítésre készül a Deep Rock Galactic

A nemrég harmadik életévét betöltő Deep Rock Galactic fejlesztői az eddigi legnagyobb frissítésre készülnek. Pontos infókat még nem tudunk róla, de azt már igen, hogy mikorra várhatjuk.

Jókorát frissült a Deep Rock Galactic

Nagyot ment tavaly a Deep Rock Galactic, a jelek szerint pedig az űrtörpök idén sem állnak meg. Megérkezett a bányászós túlélőjáték legújabb nagy frissítése, amely új zónákkal és ellenfelekkel teszi változatosabbá a munkát.

Minden elvárást túlszárnyalt a Deep Rock Galactic

Nem könnyű az óriásbogarakkal hadakozó űrtörpök élete, de az biztos, hogy piszkosul szórakoztató. Erről tanúskodik az a kétmillió játékos is, aki a pénztárcájával szavazott a Ghost Ship Games kooperatív játékára.

2020 legjobb játékai - szerintünk

Most is megszavazhattátok a tavalyi év legjobb játékait, mielőtt azonban ismertetnénk az olvasói voksolás végeredményét, fussuk át, hogy mely címek voltak a kedvencei a Gamekapocs-szerkesztőségnek!

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.