Jurassic World Evolution PC, PS4, XBOXONE

Saját dinós vidámparkunk menedzselése vár ránk a játékban.

Jurassic World Evolution - az első 20 perc

Ugyan a Jurassic World Evolution megjelenése még kicsit odébb van, de az amerikai IGN jóvoltából már most megtekinthető a Frontier Developments parképítős játékának első 20 perce.

Jurassic World Evolution - építs saját parkot!

A Frontier meglepően sokáig rejtegette legújabb játékát, a parképítős Jurassic World Evolutiont, de tegnap végre befutottak az első, meglepően tartalmas játékmenet-bemutatók is. A hajtás után egyórányi látnivalót találtok.

Júniusban jön a Jurassic World Evolution

Most nyáron, a mozifilmmel nagyjából egyszerre debütál majd a Jurassic World Evolution, amiben lényegében egy saját dinópark üzemeltetése lesz a feladatunk. Most úgy néz ki, kezdetben azért lesznek limitációk.

Jeff Goldblum az új Jurassic Park-játékban

Jeff Goldblum karaktere is tiszteletét teszi a Jurassic World Evolutionben, a stratégia legújabb előzetesében már a színészóriás felbukkan. Aztán majd jön a futás és a sikítás.

Jurassic World Evolution - a dinók közelről

Az IGN birtokába jutott a Frontier készülő alkotásának legújabb kedvcsinálója. Ezúttal a Jurassic World Evolutionben szereplő dinoszauruszok közül vehetünk szemügyre párat, méghozzá elég közelről.

Ingame kedvcsinálón a Jurassic World Evolution

A gamescomos CG-trailert követően befutott a Jurassic World Evolution első ingame kedvcsinálója. Kétperces ízelítőt kapunk abból, hogy miként fest majd a parkunk, és hogyan élnek majd egymás mellett a dinoszauruszok.

GC 2017: Jurassic World Evolution bejelentés

A Microsoft gamescomos prezentációjában jelentették be a Jurassic World Evolutiont, amit a Planet Coaster fejlesztője készít. Saját dinóparkot üzemeltethetünk benne, a látogatók legnagyobb örömére vagy bánatára.