Jurassic World Evolution PC, PS4, XBOXONE

Saját dinós vidámparkunk menedzselése vár ránk a játékban.
1547557200

Jurassic World Evolution - túl a 2 millión

Jól muzsikált a Frontier Developments dinós parképítő játéka, de nem panaszkodhat a stúdió a többi fejlesztéseire sem. A Jurassic World Evolution és a Planet Coaster is átlépték a kétmilliós eladott példányszámot.
1541685600

Jurassic World Evolution - hibrid dinókat hoz a DLC

A Frontier Developments a minap egy újabb DLC-csomagot jelentett be a sikeres parképítő-játékához. A Secrets of Dr. Wu egy őrült zseni kísérleteit hozza el a Jurassic World Evolution világába: a hibrid dinoszauruszokat.
1531998000

Jurassic World Evolution - túl az 1 millión

Remek eredményeket produkál a Jurassic World Evolution. A fejlesztésért felelős Frontier csapata hivatalosan is megerősítette, hogy a játék túl van az egymillió eladott példányon, ráadásul ezt a számot viszonylag rövid idő alatt hozta össze.
1531553900

Jurassic World Evolution teszt

A természet mindig utat tör magának. Dr. Ian Malcolm sokat idézett meglátása azóta többször is bebizonyosodott, de mintha mi emberek sosem tanulnánk a hibánkból. Sebaj, a parkot most neked kell felhúznod és üzemeltetned!
1531144800

Brit toplista: Crash ismét az élvonalban

Továbbra is vezeti a brit eladásokat a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, amelyet ezúttal szorosan követ a Jurassic World Evolution. A vébéláz pedig továbbra sem hagyott alább - ezen a héten is a FIFA 18 vitte a bronzérmet.
1528758511

E3 2018: Megjelent a Jurassic World Evolution

Az E3-ra is kijutott a Frontier Developments várva-várt parképítős játéka, a Jurassic World Evolution. Ritkán jutnak hozzá a konzolosok is az efféle menedzsmentszimulátorokhoz, úgyhogy ezt mindenképp érdemes lecsekkolni.
1528735380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Állítólag vannak olyanok, akiknek még az E3 mellett is jut idejük játékra, ezért nekik a kiadók és fejlesztők külön is kedveskedtek néhány játékmegjelenéssel. Lássuk, mivel tudják elütni az időt a következő napokban!
1528092012

Jurassic World Evolution - munka a dinókkal

Befutott a Jurassic World Evolution legfrissebb fejlesztői naplója, melyből kiderül, hogyan kell dinoszaurusz-DNS után kutatnunk, majd a megszerzett genomokból életre kelteni a letűnt idők szörnyeit.
1526983242

Jurassic World Evolution - vedd át az irányítást!

A legújabb fejlesztői naplóból kiderült, hogy a saját dinóparkunkat nemcsak madártávlatból menedzselhetjük, ha úgy hozza a sors, a park üzemeltetőinek bőrébe is bebújhatunk és járműveket irányíthatunk.
1526304653

Ismerd meg jobban a Jurassic World Evolutiont!

Ha idáig keveselted a parképítős és -menedzselős Jurassic World Evolution látnivalóit, akkor a jövőben biztosan nem lesz ilyen problémád, hiszen a játék megjelenéséhez közeledve folyamatosan sűrűsödnek a videók.