Animal Crossing: Pocket Camp Mobil

A mobilos Animal Crossingban saját kempinget üzemeltethetünk.
Típus:

Kevesebb mobilos játékot fejleszthet a Nintendo

Az általában megbízható információkkal rendelkező Bloomberg úgy tudja, hogy a Nintendo a jövőben kevesebb mobilos játékot fejlesztene, és inkább a Switchre fókuszálna. Legfeljebb alibimegjelenéseket látunk majd tőlük.

55 millió darabot adtak el eddig a Switchből

A Nintendo is megtartotta a pénzügyi helyzetjelentését, a kiotóiak kifejezetten erős számokkal szolgálhattak a befektetőiknek és az érdeklődőknek. A Switchből például mostanra több mint 55 millió darab talált gazdára.

Szép pénzt termeltek a Nintendo mobiljátékai

A 2018-as bevételi adatok azt sugallják, hogy jól döntött a Nintendo, amikor belépett a mobiljátékok piacára. A tavalyi évben 348 millió dollárt szakított a vállalat a szegmensből - élen a Fire Emblem Heroesszal.

Közel 15 millió példánynál a Nintendo Switch

A Nintendo is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, a kiotói vállalat kiváló számokat villantott. A siker természetesen a Switch-nek köszönhető, amely hivatalosan is utolérte a Wii U eladásait.

15 millió letöltésnél jár a mobilos Animal Crossing

A Nintendo legújabb mobiljátéka egy hét alatt rengeteg játékoshoz jutott el, így máris a cég második legsikeresebb címévé vált ezen a platformon. A premier nem volt könnyű, elvégre a kiotóiak szervergondokkal küzdöttek.

Holnapután jön a mobilos Animal Crossing

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Animal Crossing: Pocket Camp, a játék a korábbi ígéretekkel összhangban még ezen a héten befut majd. A mobilos Animal Crossing free-to-play üzleti modellre épül.

Bemutatkozott a mobilos Animal Crossing

A Super Mario Run és a Fire Emblem Heroes után a Nintendo bemutatta legújabb mobiljátékát, az Animal Crossing: Pocket Campet. Az anyag november végén érkezik iOS-re és Androidra. Csekkold az első részleteket!