The Surge 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a The Surge.
Típus:

Végre mozog a The Surge 2

Meglepően csöndben volt az idei E3 alatt a Deck13 csapata, a The Surge 2-ről nem is érkezett friss látnivaló egy CG-traileren kívül. Most viszont kilenc percen keresztül csodálhatjuk a sci-fi soulslike-ot.

E3 2019: Ütős előzetesen a The Surge 2

Folytatást kap a The Surge, a sci-fi Dark Souls, amiben a második részekre jellemző filozófia érvényesül, azaz mindenből többet és nagyobbat kapunk majd. Fegyverek, páncélok, implantok és drónok kibővített arzenálja áll majd a rendelkezésünkre.

Frissítve: Szeptemberben jöhet a The Surge 2

Úgy tűnik, a Microsoft Store idő előtt elárulta a The Surge 2 megjelenési dátumát. Ezek szerint szeptember végén játszhatunk a Dark Souls sci-fi variánsával. Jericho városa ismét egy megmentőért könyörög.

11 percig pörög a The Surge 2

Tartalmas játékmeneti videó érkezett a Deck 13 következő üdvöskéjével, a The Surge 2-vel kapcsolatosan. A PC-n futó demó bemutatja az új ellenfeleket, fegyvereket és néhány új harci mechanikát is láthatunk.

Hamarosan indul a The Surge 2 zárt bétája

Megindult a feliratkozás a The Surge 2 zárt bétatesztjére. A Focus Home Interactive és a Deck13 azonban elég közel tartják magukhoz a kártyákat, ugyanis csakis PC-n, és csupán néhány ember előtt nyitják ki a kapukat.

Friss képeken a The Surge 2

Még idén befuthat a The Surge folytatása, amelyhez most érkezett egy kisebb, de annál látványosabb galériafrissítés. A sci-fi köntösbe bújtatott soulslike második része jóval változatosabbnak, de épp olyan kegyetlennek fest, mint az első felvonás.

GC 2018: The Surge 2 - pre-alpha parklátogatás

A Focus Home Interactive év elején bejelentett The Surge-folytatása játékmeneti előzetest kapott, melyben bepillanthatunk az előző rész történései miatt romba dőlt város középpontjába, az új Park szektorba.

E3 2018: The Surge 2 - természetjárás az erdőben

Az év elején bejelentett The Surge-folytatásról sok minden eddig nem derült ki, ezért is okozott meglepetést, hogy szép csendben kivitte magával a Focus Home Interactive az idei expóra. A hajtás után az első játékmenet-videót találjátok.

Jövőre jelenik meg a The Surge folytatása

Meglepő, de valahol azért várható bejelentést tett a Focus Home Interactive és a Deck13, a duó ugyanis megerősítette, hogy már készül a sci-fi Dark Soulsként elhíresült The Surge folytatása, ami valamikor 2019-ben jelenik majd meg.