Mutant - Year Zero: Road to Eden PC, PS4, XBOXONE

Videojáték készült a Mutant: Year Zero alapján.
1548099240

Mutant Year Zero: Road to Eden teszt

Súlyos árat fizettünk mohóságunkért. Végül a túlélésünkért zajló küzdelemben saját magunkat emésztettük fel, egy vírus pedig teljesen kiírtotta az emberiséget. A világot jelenleg mutánsok és antropomorf állatok lakják. Üdv a Zónában!
1543946400

Launch traileren a Mutant - Year Zero: Road to Eden

Mától vásárolható meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a The Bearded Ladies Consulting taktikai szerepjátéka, a Mutant - Year Zero: Road to Eden. A megjelenés apropóján befutott a launch trailer.
1543932000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.
1543590000

Három új címmel bővül az Xbox Game Pass

Újabb játékok érkeznek a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába, ráadásul nem is akármilyenek! Jön a Strange Brigade, illetve rögtön a megjelenésétől fogva elérhető lesz az előfizetőknek a Mutant Year Zero és a The Gardens Between is.
1543482057

Mutant Year Zero - bemutatkozik Farrow, a róka

A játék legújabb karaktere egy orgyilkos antropomorf róka, aki leginkább a lopakodásra szakosodott. Farrow kimondottan hasznos tagja lehet a csapatunknak a Mutant Year Zero: Road to Edenben.
1542823209

Ilyen gép kell a Mutant Year Zero alá

Elég furcsa fordulatot vett a világvége: értelmes állatok vették át a hatalmat a Földön, de persze konfliktusok továbbra is vannak. A Funcom közzétette a Mutant Year Zero: Road to Eden gépigényét, ami nem is lett durva.
1541891837

16 új cím az Xbox Game Pass kínálatában

A szolgáltatás nagy dobása, a PlayerUnknown's Battlegrounds mellett további játékok landolnak a Game Passben az ünnepi szezon folyamán. Egészen pontosan 16 címről van szó, rögtön el is áruljuk, melyek ezek.
1541178033

Mutant Year Zero - taktikai harc, némi csavarral

A papíralapú szerepjáték alapján készülő Mutant Year Zero: Road to Eden legújabb előzetesében Lee Varley, a játék rendezője mesél a játékmechanika alapjául szolgáló taktikai harcrendszerről, illetve egy aprócska csavarról.
1539928858

Ezt kell tudnod a Mutant Year Zeróról

Kicsit bizarr, amikor az intelligens állatok egymást utasítják a harcok közben, de a Mutant Year Zero: Road to Eden világa már csak ilyen. A motorháztető alatt azonban az XCOM alapjain nyugvó, komoly körökre osztott rendszer lapul.
1538665223

Húsz perc a Mutant Year Zero: Road to Edennel

Decemberben kerül a boltokba az értelmes állatokat szerepeltető körökre osztott stratégia. Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay bemutatót nézhetünk meg a Mutant Year Zero: Road to Edenről.