Crisis on the Planet of the Apes PC, PS4

VR-játék készül a Majmok bolygója alapján.
1580058000

Megszabadult a Disney a FoxNexttől

Tavaly ősszel röppentek fel az első hírek arról, hogy a Disney túladna a Foxszal együtt bekebelezett fejlesztőcégen, a FoxNexten. A minap bejelentették, hogy sikerült vevőt találniuk.
1568206800

Szabadulna a FoxNext csapatától a Disney

A Disney már régen leépítette a játékfejlesztéssel foglalkozó csapatait, a Fox felvásárlásával azonban a Marvel Strike Force-ot is jegyző FoxNextet is megörökölte. Ezek után nem meglepő, hogy bizonytalanná vált a divízió sorsa.
1522852228

Megérkezett a Crisis on the Planet of the Apes VR

Tegnap óta érhető el a legújabb Majmok bolygója-játék, amely már kizárólag VR-ban játszható. A Crisis on the Planet of the Apes VR a tavalyi mozifilm előzményeit meséli el - dupla launch trailerrel ünnepeljük a premiert.
1522692000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, kitart még a márciusi játékdömping termése, mert az április jóval soványabbnak ígérkezik! Ez már az első hét felhozatalán is érződik, inkább az ínyenceknek tudunk játékot ajánlani.
1519929000

VR-ban tér vissza a Majmok bolygója

Nyakunkon a következő Majmok bolygója-játék, a 20th Century Fox pedig ezúttal sem egy mezei akciójátékkal készül nekünk, hiszen a Crisis on the Planet of the Apes kizárólag VR-ban lesz játszható.