Sid Meier’s Civilization VI: Rise & Fall PC

Megérkezett a Sid Meier's Civilization VI első nagyobb kiegészítője.
1569358665

Civilization VI - novemberben új platformokon

Újabb platformokat hódít majd meg a Sid Meier nevével fémjelzett, történelemórának is beillő, civilizációkon átívelő Civilization VI. A sorozat legutóbbi kiadása ezúttal PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz megvásárolható.
1568196048

Battle royale-móddal erősített a Civilization VI

Kapott egy frissítést a Civilization VI, amivel bemutatkozott egy vadonatúj többjátékos mód, a Red Death is. Ez lényegében a népszerű battle royale-játékmód helyi megfelelője.
1520442660

Civilization VI: Rise & Fall teszt

Befutott a Civilization VI első kiegészítője, a Rise & Fall, amely a hatalmak tündöklésére és bukására hegyezi ki a játékot. Ispánok, hűség és az agresszor ellen összefogó civilizációk - fontos mérföldkőhöz érkeztünk.
1517835600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezúttal is összeszedtük a héten esedékes játékmegjelenések és filmpremierek listáját; szerencsére a következő napokban is akad pár kiváló cím, amire érdemes lehet lecsapni.
1516172444

Ezt tudja a Civilization VI: Rise and Fall

Februárban érkezik a Civilization VI következő nagyobb kiegészítője, a Rise and Fal, a legújabb trailer szép sorjában bemutatja, milyen újdonságok várnak ránk az expanzióban. Civilizációnk arany és sötét korszakot élhet át.
1513774800

Civilization VI: Rise and Fall - jönnek a mongolok

A koreaiak és a hollandok után bemutatkozott a Civilization VI: Rise and Fall harmadik játszható frakciója. A mongolokat Dzsingisz kán vezeti majd csatába, lovasaival nem kímél senkit és semmit.
1512550800

Új Civ VI-civilizáció: Korea

A Firaxis az elmúlt hónapokban már számos részletet elárult a Civilization VI februárban érkező kiegészítőjének újdonságairól, ám az új civilizációkat eddig mély hallgatás övezte.
1511886649

Jövőre kiegészül a Civilization VI

A Firaxis megerősítette, hogy a következő esztendő elején tartalmas kiegészítést kap a Civilization VI. A Rise and Fall rengeteg újdonsággal egészíti ki az alapjátékot, és akad köztük olyan is, ami a játékmenetet is megbolondítja majd.