Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
Típus:

Tíz percig mozog a Shadow of the Tomb Raider

A Square és az Eidos Montréal jóvoltából most tíz percen keresztül nézhetjük az új Tomb Raidert mozgás közben. A gameplay videó Paititi városát mutatja be, amely Lara egyik kiindulópontja lesz a kalandozás során.

E3 2018: Veszélyes lesz Lara Croft új kalandja

Ma már láthattuk egyszer mozgás közben az új Tomb Raider-trilógia záródarabját, a Shadow of the Tomb Raidert, de az IGN jóvoltából most befutott egy friss jelenetsor is, ráadásul fejlesztői kommentárral.

E3 2018: Jól fest a PC-s Shadow of the Tomb Raider

Az idei E3-on több ízben is mutatott már magából valamit az újkori Tomb Raider-trilógia záróakkordja, de az NVIDIA jóvoltából most végre a PC-s változat is felbukkant - jó eséllyel maximumra húzva.

E3 2018: Mozgásban a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix E3-as műsorát a Shadow of the Tomb Raider első gameplay demója nyitotta. Egy helikopteres zuhanás után Lara Croft a perui dzsungelben találja magát, ami tömve van zsoldosokkal, ezért lopakodnia kell.

E3 2018: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Alig hevertük ki az éjszakai és hajnali megrázkódtatásokat, a Square Enix máris átveszi a gyeplőt. Este 7-től a japán kiadó konferenciázik, így talán belenézhetünk az új Tomb Raiderbe, a Just Cause 4-be, vagy az új The Avengers-játékba is.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Előzetesen a Shadow of the Tomb Raider

A Shadow of the Tomb Raider is megmutatta magát. Az új trilógia befejező epizódja a sűrű, sötét dél-amerikai dzsungelbe visz el minket, Lara pedig most sem ússza meg a minden sarkon ólálkodó veszélyeket.

Shadow of the Tomb Raider - a tűz és a víz ereje

Az Eidos Montréal csapata ismét fél percben mutatja be a Shadow of the Tomb Raider fejlesztését. Most a lángoké, a füstgomolyagoké, valamint a hömpölygő hullámoké a főszerep.

Shadow of the Tomb Raider - a fény ereje

Folytatódik a Shadow of the Tomb Raider fejlesztőivel való találkozás. Ezúttal a főleg a bevilágításért felelős részleg vezető művésze, Audrey Flammand Lapointe mesél a színek és a fények szerepéről.