Narcos: Rise of the Cartels PC, PS4, SW, XBOXONE

A Netflix TV-sorozatának játékadaptációja, amely a drogkartellek felemelkedését mutatja be.
1574105820

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csendesedik az év végi játékőrület, de még mindig nem vagyunk túl rajta. A héten fut be a legendás Shenmue régóta várt harmadik része, és a Sniper: Ghost Warrior-sorozat is új epizóddal bővül.
1571990400

Novemberben érkezik a Narcos: Rise of the Cartels

Megkapta a megjelenési dátumot a Netflix-féle sorozaton alapuló, körökre osztott taktikai játék. Még pár hét, és kipróbálhatjuk milyen az, ha az orrunk előtt dúl a világ egyik legnagyobb drogháborúja.
1568710841

Először mozgásban a Narcos: Rise of the Cartels

Tavaly novemberben mutatkozott be a Netflixen futó Narcos-sorozat alapján készülő játékadaptáció, a Narcos: Rise of the Cartels, ami a közel egyéves hallgatást követően végre mozgásban is megmutatta magát.
1542371444

Bemutatkozott a Narcos: Rise of the Cartels

A márciusban belengetett Narcos-videojáték voltaképpen egy körökre osztott stratégia lesz, amelyben Pablo Escobar kartelljét virágoztathatjuk fel, vagy épp a DEA színeiben számolhatjuk fel a drogbáró birodalmát.
1521207017

Videojáték készül a Narcos alapján

A Curve Digital megállapodást kötött a Narcos című TV-sorozat producereivel, így jövő tavasszal érkezik a játékadaptáció a Kuju gondozásában. PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switch-en számolunk le a drogkartellekkel.