Ezekkel készül a PlayStation Now áprilisra

  • Írta: szlav
  • 2022. április 5.
  • Akció
Link másolása
Mostantól érdemes a szokásosnál is közelebbről figyelnünk a PlayStation Now kínálatába kerülő játékokat, hiszen ezek a címek hamarosan csatlakoznak a megújuló PS Plus könyvtárához is. Lássuk, milyen újdonságok várnak ránk!

Már javában belevágtunk az áprilisba, a mai nap pedig különösen izgalmas lehet a PlayStation Now előfizetőinek, hiszen három újabb címmel bővül a program. A trió élén a Mobius Digital és az Annapurna Interactive kiváló alkotása, az Outer Wilds áll - kötelező darab azoknak a csillagközi felfedezőknek, akik nem félnek a hurokba ragadt időutazás furcsaságaitól. Mellette szintén elérhetővé válik a WRC 10, a Kylotonn legutóbbi ralijátéka, illetve a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, amelyben egy vérfarkas bundájában vállalhatjuk fel az ökoterroristák nemes harcát.

És ahogy azt már a bevezetőben említettük, az említett játékok mostantól nem csak azokat érintik, akik némi ügyeskedéssel használják a hazánkban hivatalosan nem elérhető PlayStation Now szolgáltatását. A júniusban megújuló PlayStation Plus felső csomagja, a Premium ugyanis magába gyúrja majd a PlayStation Now könyvtárát is, így a fenti címek sem hiányoznak majd a szolgáltatás listájáról.

2.
2.
Őrnagy
Ejha, WRC 10? Ez azért nem rossz!
1.
1.
crytek
Werewolf miatt de örültem volna ha ez ps plusos lista....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...