Dark Souls Remastered PC, PS4, SW, XBOXONE

Felújított változatot kapott a From Software klasszikusa.
1527609600

Brit toplista: Detroit az élen, új címek a dobogón

Kratos végül öt hét után kénytelen volt átadni a dobogó legfelső fokát. Az élen ezúttal a Detroit: Become Human nyitott, amit a State of Decay második része és a Dark Souls felújított változata követ.
1527163200

Korábban érkezett PC-n a Dark Souls Remastered

Valaki egy kicsit túlbuzgó lehetett, hiszen a hivatalos megjelenés előtt egy nappal került fel Steamre a Dark Souls Remastered. A PC-s játékosok tehát már mától dicsérhetik a napot Solaire of Astora társaságában.
1527089400

Launch traileren a Dark Souls: Remastered

Már csupán két nap van hátra a legendás From Software-játék remasterelt kiadásáig. A megjelenéshez szánt előzetes pedig már most nézhető - Anor Londo folytonos naplementéje sosem volt még ilyen szép.
1526922000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!
1526914800

Dark Souls Remastered - mi a helyzet a 60 fps-el?

A héten jelenik meg a Dark Souls Remastered, és jelenleg úgy néz ki, hogy az alapjátékban borzalmas teljesítményt produkáló Blighttown pályával a Sony oldaláról semmi baj nem lesz, a stabil 60 fps a PS4 esetében is garantált.
1525172400

Közeledik a Dark Souls Remastered hálózati tesztje

Lassan kezdetét veszi PlayStation 4-en és Xbox One-on a Dark Souls Remastered hálózati tesztje, melyet minden konzultulajdonos ingyen kipróbálhat. A bejelentés mellé ráadásul egy új screenshot is érkezett.
1524591025

Dark Souls Remastered - a halál újra lecsap

Lassan ráfordulunk a májusra, és így a Dark Souls Remastered megjelenésére is, ezért már időszerű volt, hogy a Bandai Namco elérhetővé tegye az előrendelési lehetőséget. Az eredeti PC-s változat tulajdonosai különösen örülni fognak.
1523984409

Switch-en nyárra csúszik a Dark Souls Remastered

Az eredeti tervek szerint május végén jelenne meg minden platformra a Dark Souls felújított kiadása, de a Bandai Namco Entertainment nemrég megerősítette, hogy a Nintendo Switch-re készülő átiratot inkább nyárra csúsztatták.
1523376600

Dark Souls Remastered - íme, a PC-s beállítások

A Bandai Namco bemutatta a hamarosan érkező Dark Souls Remastered PC-s verziójának grafikai opcióit. A korábbi verziókhoz mérten több lehetőséggel számolhatunk.
1523350800

Szépen fut a Dark Souls Remastered Blighttownja

Kevésbé kell rettegnünk az első Dark Souls-játék hírhedten akadozós zónájától. A PAX Easten játszható volt a From Software ráncfelvarrott remekműve, és úgy tűnik, hogy van minek örülnünk technikai szempontból.