Dark Souls Remastered PC, PS4, SW, XBOXONE

Felújított változatot kapott a From Software klasszikusa.
1548676800

Portolásra szakosodott stúdiót nyitott a DSFix atyja

A Dark Souls híresen gyenge PC-s portját játszhatóvá simító DSFix szinte kötelező volt a remasterelt kiadás előtt. A javításért felelős modder, Durante most egy saját stúdiót nyitott, amely PC-s portolással és optimalizálással foglalkozik majd.
1547825404

Dark Souls Trilogy - gyűjtői kiadást is választhatunk

A From Software műfajteremtő szerepjáték-sorozata hamarosan egy komplett csomagban is napvilágot lát. A rajongók persze nem érik be az alapkiadással, nekik szól a Collector's Edition - benne egy ütős szoborral.
1547294160

Frissítve: Európába tart a Dark Souls Trilogy?

Amikor hivatalosan is bejelentette a Bandai Namco a népszerű franchise három epizódjából álló gyűjteményét, azkizárólag Japánban lett elérhető. Később azonban felbukkant az amerikai és ázsiai verzió is, melyet most az európai követhet.
1546088400

Két be nem jelentett cím készül a From Software-nél

Habár a Souls-rajongók elsősorban a Sekiro: Shadows Die Twice miatt várják a jövő évet, úgy tűnik, hogy ez után sem fognak unatkozni. Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy több titkos projekt is fortyog a From Software boszorkánykonyháján.
1539583080

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.
1537878849

Dark Souls Remastered - maradj nyugodt!

Meglepően vicces előzetest kapott a Dark Souls Remastered Switch-verziója, holott nem egészen poénos játéknak ismertük meg a From Software klasszikusát. "Maradj nyugodt!" - ez áll a címben, s bizony kell is hozzá némi önkontroll.
1537372831

Dark Souls Remastered - próbalehetőség Switchen

Ezen a hétvégén - napi négy órában - kipróbálhatjuk a Dark Souls Remasteredet Nintendo Switchen. Pontosabban egy hálózati tesztről van szó, az Undead Parish nevű helyszínnek ugorhatunk neki egyedül vagy multiban.
1534962180

Frissítve: Dark Souls Trilogy - a kihívásból nem elég

Jó hírünk van a napimádók és a hagymalovagok számára! A Bandai Namco Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy idén ősszel érkezik az eddigi Dark Souls-játékokat magába foglaló Dark Souls Trilogy csomag.
1534268175

Dark Souls - tudjuk, mikor jön Switchre is

A három nagy platformra már május végén befutott a Dark Souls felújított kiadása, a From Software azonban most megerősítette, hogy már a Switch-változat megjelenése sincsen messze. Igaz, a kitűzött nyári időpontból inkább őszi lett.
1528451460

Dark Souls Remastered teszt

A Dark Soulst már számtalanszor dicsértük nektek, azonban a trilógia nyitódarabja mindeddig elkerülte a jelenlegi generációs konzolokat. Most végre az őt megillető figyelemben részesülhet a From Software alkotása.