Spyro Reignited Trilogy PS4, XBOXONE

Az eredeti Spyro-trilógia régóta pletykált felújított változata.
Típus:

GC 2018: Itt az Activision kölni játékfelhozatala

Most, hogy már hetekkel magunk mögött hagytuk az ide E3-at, ideje, hogy érkezzen a következő show, ami nem más, mint a kölni Gamescom 2018. Az Activision indulóiból biztosra vehetjük, hogy izgalmas rendezvénynek nézünk elébe.

Spyro Reignited Trilogy - kalandok Hurricosban

Friss játékmenet-kedvcsinálót kapott az eredeti Spyro-trilógia felújított változatait felvonultató Spyro Reignited Trilogy. A legújabb felvétel a második rész egyik jól ismert birodalmát, a Hurricost mutatja be.

Letöltést igényel a Spyro Reignited Trilogy

Ahogy közeledünk a Spyro Reignited Trilogy megjelenéséhez, egyre több részlet lát napvilágot a felújított gyűjteményről. Például az, hogy csak az első rész lesz rajta a lemezen, a másik két játékot le kell töltenünk.

Spyro Reignited Trilogy - régi és új zenékkel

A Comic-Conon jelentették be, hogy a Spyro Reignited Trilogyban lehetőségünk lesz majd a régi és az új dalok között váltogatni, ráadásul a The Police dobosa, Stewart Copeland egy teljesen új nótát is írt a felújított kiadáshoz.

Újabb öt perc a megszépült Spyróval

Az Activision már elrabolta egyszer a szívünk a felújított Crash Bandicoot-trilógiával, most pedig Spyróval a fedélzeten készül megismételni ugyanezt. Újabb gameplay videó érkezett a Spyro Reignited Trilogyról.

12 percig mozog a Spyro Reignited Trilogy

A PlayStation 1-éra imádnivaló lila sárkánya hamarosan visszatér, az eredeti trilógiát az alapoktól kezdve írta újra a Toys for Bob csapata. A végeredményre szeptemberig kell várnunk, addig itt egy hosszabb gameplay róla.

E3 2018: Spyro - a sárkány közbelép

Végre akció közben is megleshetjük az eredeti Spyro-trilógia felújított kiadását, a szeptemberi felhozatalt erősítő A Spyro Reignited Trilogyt, amiben a főhős sárkány alaposan rendet tesz.

Ismerős a Spyro Reignited Trilogy dobozképe

Az ősszel érkező remasterelt Spyro-kollekció egy vadiúj dobozképet kapott. Nem véletlen, ha valahonnan ismerős a tematika, ugyanis az új artworköt a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ihlette.

Hivatalos a Spyro Reignited Trilogy, Xboxra is jön

Az idő előtti kiszivárgás után hivatalosan is bemutatkozott a régóta pletykált és nagyon várt Spyro Reignited Trilogy, ami szeptemberben jelenik meg és az első három rész felújított kiadását fogja tartalmazni.

Az Amazon buktatta le a Spyro-trilógiát

Tényleg úgy tűnik, hogy felújítják mindenki kedvenc sárkányának első három kalandját. Az Amazon mexikói részlege szellőztette meg a Spyro Reignited Trilogyt, amely szeptemberben jön PS4-re. Már dobozképünk és screenshotjaink is vannak!