Final Fantasy VII Remake PS4, PS5

A Final Fantasy-széria egyik legkiválóbb része napjainkhoz méltó grafikával és játékmenettel.
1639378800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de elérkeztünk az év utolsó ünnepmentes hetéhez, és ez meglátszik a játékmegjelenési listánkon is: a kiadók és fejlesztők minden puskaport el fognak lőni a napokban, a jövő héttől pedig inkább a filmpremiereké a főszerep.
1639306800

Drágák lesznek a Square Enix PC-s játékai

A kiadó a Final Fantasy VII Remake és a Forspoken PC-s változatainál is lekövette a konzolos árszabást, ami Európában 80 eurós indulóárat jelent az Epic Games Store és a Steam felületén.
1639114799

TGA 2021: PC-re tart a Final Fantasy VII Remake

A Final Fantasy VII Remake-nek idén elkészült a PlayStation 5-re finomított változata, az Intergrade. A játék azonban nem marad már sokáig PS-exkluzív: napokon belül PC-n is kézbe vehetjük a túlméretes kardunkat.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1625147160

Final Fantasy VII Remake: Intergrade teszt

A Square Enix tavaly közel tökéletes remake-et készített az eredeti PlayStation egyik legmeghatározóbb játékából, most pedig megérkezett az Intergrade, ami kijavította az utolsó szépséghibákat és még egy kiváló kiegészítőt is hozott magával.
1624082400

PC-re tarthat a Final Fantasy VII Remake

Érdekes változtatások tűntek fel az Epic Games Store adatbázisában, melyek arra engednek következtetni, hogy hamarosan PC-re is ellátogathat a Final Fantasy VII Remake. Ugyanitt feltűnt az Alan Wake felújított változata is.
1623045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.
1622800800

Final Fantasy VII Remake - készítsd a mentést!

Nem kell már sokat várnunk a Final Fantasy VII Remake Intergrade megjelenésére, amely újgenerációs köntösbe öltözteti a Square Enix legendás szerepjátékát. Erre felkészülve már most elkezdhetjük a mentéseink exportálását.
1621000800

Rekordbevétellel zárta az évet a Square Enix

Közzétette az aktuális éves üzleti jelentését a Square Enix, amiből kiderült, hogy mind a Final Fantasy VII Remake, mind a Marvel's Avengers olyan jól hozott a cég konyhájára, hogy ennek köszönhetően rekordbevételt könyvelhettek el az idén.
1620403200

Új előzetesen a Final Fantasy VII Remake Intergrade

A Square Enix egy teljes livestreamet szentelt készülő battle royale lövöldéjének, a The First Soldiernek, de azon túl, hogy abból bőséges gameplayt mutatott, még a Final Fantasy VII Remake Intergrade új előzetesének is szorított helyet.