Final Fantasy VII Remake PS4, PS5

A Final Fantasy-széria egyik legkiválóbb része napjainkhoz méltó grafikával és játékmenettel.
1657732800

Ezek a Game Catalog-játékok érkeznek a PlayStation Plusba júliusban

A megújult PlayStation Plus szolgáltatás Premium- és Extra-előfizetőinek szól a legújabb bővítés, amelynek listájában megtaláljuk a Strayt, a Marvel's Avengerst és néhány Assassin's Creedet is.
1657279569

Kiszivárogtak a PS Plus Extra és Premium júliusi játékai

A ResetEra fórumon bukkant fel egy lista, amely állítólag azon játékokat tartalmazza, melyek júliusban bekerülnek a PS Plus Extra- és a PS Plus Premium-előfizetések játékkönyvtárába.
1655451568

Crisis Core, Ever Crisis és más finomságok a Final Fantasy VII streamjéről

Nem volt túl hosszú a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját ünneplő adás, a Square Enix azonban egyetlen pillanatot sem vesztegetett el. Lássuk a bejelentéseket!
1655447421

Bemutatkozott a Final Fantasy VII Remake folytatása

Hosszas várakozást követően végre bemutatkozott a Final Fantasy VII Remake második nagy felvonása, a Final Fantasy VII Rebirth. Már azt is tudjuk, hogy mikor folytathatjuk Cloud legendás kalandját.
1654931040

Jövő héten tartják a Final Fantasy VII szülinapi streamjét

Ahogy arra már utaltak a készítők, júniusban hallunk majd a Final Fantasy VII felől is, a minap pedig pontosítottak a várható eseményeken: jövő héten tartanak majd egy szülinapi streamet a játéknak.
1652887020

Júniusban a Final Fantasy VII kapcsán is kapunk híreket

Miközben a Final Fantasy XVI következő kedvcsinálójára várunk, ne feledkezzünk meg arról, hogy a Square Enix gőzerővel hegeszti a Final Fantasy VII Remake második részét is - ki tudja, talán ez is bemutatkozik hamarosan!
1652453700

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.
1643702400

Idén újra hallunk a Final Fantasy VII Remake felől

Idén ünnepli a Square Enix a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját, az ennek apropóján tartott livestream alapján pedig a terv az, hogy az év folyamán a remake második részét is bemutatják majd.
1639993620

Final Fantasy VII - frissíthető lesz a PS Plus-változat

Noha márciusban a Final Fantasy VII Remake-et is hozzácsapták a PlayStation Plus játékaihoz, a játékosoknak szomorúan kellett tudomásul venniük, hogy az ingyenes letöltéssel élők nem frissíthetik a címet a next-gen verzióra. A héten ez megváltozik.
1639404000

Befutott a Final Fantasy VII Remake gépigénye

Pár napon belül a PC-s játékostáborhoz is megérkezik a Final Fantasy VII Remake: Intergrade, a Square pedig végre elárulta, hogy miféle konfigurációra lesz szükségünk a kiváló JRPG futtatásához.