Márciusban elkészül a Black Geyser

  • Írta: gorien
  • 2022. február 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Többévnyi munka után tavaly elérte az early accesst a GrapeOcean szerepjátéka, az azóta eltelt időben pedig húsz kisebb-nagyobb update tett róla, hogy egyre közelebb kerüljön a megjelenéshez. Aminek végre megvan a konkrét dátuma.

A magyar GrapeOcean Technologies 2018-ban engedte Kickstarterre a szerepjátékok klasszikusai előtt tisztelgő Black Geyser: Couriers of Darknesst, amely tavaly végre korai hozzáférésben is elérhetővé vált – mi akkor tettünk is vele egy próbát. A fejlesztőcsapat és a V Publishing most bejelentette, hogy megvan a végleges megjelenési dátum: március 17-én válik teljesértékűvé a játék.

A Black Geyserben öt fajból és tizenhárom karakterosztályból válogathatjuk össze főhősünket, akivel aztán két királyság ügyeibe is bele fogunk folyni, mindezt egy körülbelül hatvanórásnak ígérkező kampány alatt. A szerepjáték egyik egyedi vonása, hogy a kapzsiságunk befolyásolja a világot: ha sokat harácsolunk vagy fosztogatunk, akkor a világ is barátságtalanabb lesz, az árak magasabbak, és más zsákmányvadászokkal is meggyűlik a bajunk. A harcokat valós időben vívjuk, de bármikor megállíthatjuk az időt, hogy átgondoljuk a taktikánkat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...