Battlefield V PC, PS4, XBOXONE

A Battlefield visszatért a második világháborúba.

E3 2018: Rengeteg újdonság lesz a Battlefield V-ben

Az Electronic Arts konferenciája után ellepték a világhálót a Battlefield V korai bemutatói, a kiadó ugyanis egy zárt bétában már tesztelteti a játékot. Az így készült felvételekből pedig az is kiderül, mi minden változott az előző rész óta.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Battlefield V - ízelítő a kampányhoz

A tegnapi ígéreteknek megfelelően a Microsoft E3-as konferenciáján kaptunk "komolyabb" kedvcsinálót a Battlefield V egyjátékos kampányához. Az idézőjel sajnos indokolt, túl sokat így sem láttunk belőle.

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: Így fut PC-n a Battlefield V

A Battlefield V EA Play-bemutatója után most az NVIDIA rántotta le a leplet a második világháborús shooter többjátékos módjáról. A bő kétperces gameplay alatt beleleshetünk a Grand Operations játékmódba.

E3 2018: Battlefield V - érkezik a battle royale-mód

Az EA Play bemutatóján jópár igen látványos jelenettel és néhány új infóval robbant be a Battlefield V. Most sem hiányzik a gyönyörű, rombolható környezet, visszatér a War Stories, és még egy battle royale-módot is belengettek.

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.

Frissítve: Íme, a Battlefield V minimum gépigénye

Noha a Battlefield V csak októberben érkezik, a DICE már most közzétette a második világháborús lövölde minimális rendszerkövetelményeit az Originen. Ha jól futott nálad a Battlefield 1, ez is jól fog, nyugi!

Ejtőernyős játékmód is lesz a Battlefield V-ben

Újabb információk láttak napvilágot a Battlefield V-tel kapcsolatban. A DICE háborús játékának vadonatúj Airborne játékmódját a második világháborúban alkalmazott taktikai módszerek ihlették.