Battlefield V PC, PS4, XBOXONE

A Battlefield visszatért a második világháborúba.

Battlefield V - a győzelemre utal a sorszám

Nem véletlen, hogy a római ötössel jelölték a Battlefield V címét. A játék hivatalos Twittere szerint az ötös számot szimbolizáló karakter ez esetben egészen a második világháború egyik legnagyobb alakjához, Winston Churchillhez vezethető vissza.

Nem lesznek loot boxok a Battlefield V-ben

Habár a bejelentéskor a DICE külön kiemelte, hogy csak kozmetikai elemeket vehetünk valódi pénzért, most már az is világos, hogy loot boxok sem lesznek a Battlefield V-ben. A készítők szeretnék elkerülni a népharagot.

Bemutatkozott a Battlefield V

Lezajlott az Electronic Arts nagy csinnadrattával beharangozott Battlefield V-bemutatója. A játékról számos részlet napvilágot látott, és az első trailert is megkaptuk a műsor folyamán.

Itt nézd élőben a Battlefield V-bejelentést!

Ma este 10-től az EA és a DICE lerántja a leplet a következő Battlefieldről, amely újra a második világháború vérzivataros csatatereire kalauzolja a játékosokat. A livestreamet élőben követhetitek nálunk.

Battlefield V-teaser érkezett

Az EA közzétette a Battlefield V első teaser előzetesét. A legfontosabb pletyka végre megerősítést nyert: ténylegesen a második világháborúba kalauzol el minket a Battlefield legújabb epizódja.

Battlefield V - befutottak az első infómorzsák

Most, hogy a Battlefield V-öt hivatalosan is megerősítették, a DICE máris elkezdte csepegtetni az apróbb érdekességeket a játékról. A kevésbé ismert helyszínek, a War Stories és az Operations játékmódok már garantáltak.

Hivatalos: jön a Battlefield V

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a következő Battlefield-játékot, amely a Battlefield V címet fogja viselni. Túl sok részletet még nem ismerünk, a további konkrétumok és látnivalók a jövő héten érkeznek.

Két héten belül bemutatkozik az új Battlefield?

A leleményes rajongók megfejtették a Battlefield 1 Fort Vaux térképén található zárt ajtó rejtélyét. Ezek szerint már ebben a hónapban bemutatkozhat a Battlefield V. Két éve is ugyanebben az időszakban rántották le a leplet a Battlefield 1-ről.

Friss információk szivárogtak ki a Battlefield V-ről

Nagyon úgy néz ki, hogy a Battlefield-sorozat következő felvonása is visszatér a második világháborús csataterekre. Az infót múlt héten megszellőztető GamesBeat most újabb érdekes részletekről rántotta le a leplet.

Battlefield - irány a második világháború?

A GamesBeat belsős, névtelen forrásokra hivatkozva állítja, hogy az idei E3-on bemutatkozó Battlefield-epizód eldobja az első világháborút, és korszakot vált. Ezúttal a második világháborúba látogatunk!