Battlefield V PC, PS4, XBOXONE

A Battlefield visszatért a második világháborúba.

Csúszik a Battlefield V megjelenése

A vártnál valamivel később, novemberben kerülhet csak boltokba a Battlefield V. A fejlesztők azt mondják, egy kicsit tovább szeretnék csiszolni a játékmenetet, azonban jó eséllyel a konkurencia is közrejátszhatott a csúszásban.

Battlefield V - a sugár nyomában

Egyelőre még távolinak tűnik a stabil 60 fps a valós idejű sugárkövetés mellett - erről árulkodik egy új videó -, ám a DICE-nak még van ideje befoltozni a hibákat megjelenésig. Reméljük, egy tökéletesen polírozott játékot kapunk októberben!

GC 2018: Battlefield V - testreszabás mesterfokon

Nemrég kiderült, hogy a Battlefield V előrendelései jócskán elmaradnak a Call of Duty: Black Ops 4, vagy a Red Dead Redemption 2 eredményeihez mérten, így nem telhet el úgy nap, hogy ne érkezne új trailer a DICE-tól tűzoltás gyanánt.

GC 2018: Battlefield V - dátumot kapott a nyílt béta

Mindenki által szabadon kipróbálható béta közeleg a Battlefield V-höz PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt, az előrendelők és az Origin Access-előfizetők pedig már két nappal tovább szolgálhatnak a fronton.

Battlefield V - trailerelemzés DICE módra

Alig két napja jelent meg az új Battlefield V-trailer, ám a népszerűsége máris az egekben, ráadásul a like/dislike aránya is jóval kedvezőbb a korábbiakhoz képest. A DICE elérkezettnek látta az időt egy kis trailerelemzéshez.

GC 2018: Új Battlefield V trailer - itt a battle royale

Befutott a Battlefield V vadonatúj trailere, melyről nyugodt szívvel kijelenthető, hogy egy V2-es rakéta erejével söpri el a korábbi előzetesek által keltett kétségeket. Hatalmas ütközetek, látványos akció, és battle royale vár ránk.

Battlefield V - megvan a második alfateszt dátuma

A szeptemberi béta előtt még augusztus folyamán megrendezik a Battlefield V második zárt alfatesztjét. A DICE ezúttal napra pontos dátumot közölt, így a ha szerencsés meghívottak között vagy, már a jövő héten nyúzhatod a multit.

Késik a Battlefield V néhány játékmódja

A DICE egy blogbejegyzésben tette közzé a hírt, miszerint a játék megjelenésekor nem csak az egyelőre homályba burkolódzó battle royale-játékmód nem lesz elérhető. Kapkodnia kell a DICE-nak a megjelenésig?

Battlefield V - kiderült a nyílt béta időpontja

A DICE hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember elején indul el a második világháborúban játszódó Battlefield V nyílt bétája. Az alfához képest komoly javulást ígérnek a készítők minden téren.

Battlefield V - megérkezett a hivatalos gépigény

Az Electronic Arts és a DICE bejelentette a hivatalos gépigényét a Battlefield V zárt alfaverziójának. A korábban felrakott, majd letörölt rendszerkövetelményhez képest nincs sok eltérés, viszont most megismerhetjük az ajánlott konfigurációt is.