Battlefield V PC, PS4, XBOXONE

A Battlefield visszatért a második világháborúba.
1541785934

Epikus előzetesen a Battlefield V

Akadnak szerencsések, akik már a mai naptól csatlakozhatnak a Battlefield V csatatereihez, a játék ugyanis EA és Origin Access-tagok számára már elérhető. Mindenki más egyelőre csak előtöltheti az év egyik legjobban várt shooterét.
1541703600

Battlefield V - 64 főt számlál a battle royale

Ugyan csak a megjelenés után hónapokkal, de a Battlefield V csataterein is kipróbálhatjuk a PUBG és Fortnite által népszerűvé tett túlélést. Már azt is tudjuk, hogy hány embert ereszt egymásnak a DICE.
1541430600

Battlefield V - befutottak az előtöltési időpontok

Mivel a játék több mint 50 GB tárhelyet fog foglalni, mindenki számára érdemes lehet előre letölteni, hogy a szerverek megnyitásakor elsőként huppanhassunk a Tigris tankunk ülésébe.
1541142002

Ezekkel a multis térképekkel startol a Battlefield V

Tegnap befutott a Battlefield V gépigénye, de a DICE mára is időzített egy érdekességet. A második világháborús shooter 8 multiplayer térképet tartalmaz majd a premierkor - az új előzetesben négyet nézhetünk meg közülük.
1541055635

Battlefield V - megérkezett a gépigény

Nyakunkon az eredetileg októberre datált, majd inkább elhalasztott Battlefield V megjelenése, így az Electronic Arts és a DICE kapva kapott az alkalmon, hogy lerántsa a leplet a végleges változat rendszerkövetelményeiről.
1541003446

Nagyon bízik az Anthem teljesítményében az EA

Az elmúlt negyedévben szárnyaltak a digitális csatornák az EA-nél - derült ki a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Így a cég nagy reményeket táplál a BioWare következő üdvöskéje felé.
1540404056

Battlefield V - csak márciusban jön a battle royale

A DICE leleplezte, hogy milyen ingyenes tartalmakra számíthatnak a Battlefield V-tulajok a novemberi megjelenés után. A legfontosabb az, hogy ne számítsunk a Firestorm módra márciusnál hamarabb.
1539939637

Battlefield V - részletek a single kampányról

A DICE elárult pár fontos információt a Battlefield V egyjátékos kampányáról. Visszatér a War Stories, amely több főszereplő sorsát meséli el a háború különböző helyszínein. Igen, még a németeket is irányíthatjuk.
1539698400

Battlefield V - traileren az egyjátékos mód

Befutott a Battlefield V legfrissebb előzetese, amely az ezúttal is War Stories névre hallgató egyjátékos módot mutatja be. A látványos bemutató során bejárjuk a hófödte hegycsúcsokat, a kopár sivatagot, és mindent, ami a kettő között van.
1536174780

Battlefield V bétateszt

A Battlefield is visszatér a sorozat gyökereit jelentő második világháborúhoz. Hitler seregei bevették Európát, de nem hátrálnak a szövetségesek sem - az összecsapások előszelébe pedig most mi is betekintést nyerhetünk.