Life is Strange 2 PC, PS4, XBOXONE

A Dontnod tinidrámájának második évada.

Life is Strange 2: Episode 5 teszt

Sean és Daniel zűrös kalandjai véget értek, úgyhogy végre minden játékos megkapta az őt megillető befejezést, és ezzel együtt levonhatjuk a tanulságot; az élet nem mindig fair, sőt néha egészen furcsa.

2019 legjobb játékai - szerintetek

Tavaly is szavazást indítottunk, hogy megválaszthassátok a 2019-es év játékait. Tizennyolc kategóriában voksolhattatok, lássuk, hogy mely címek voltak a kedvenceitek!

Life is Strange 2: Episode 4 teszt

Folytatódik a Diaz-testvérek kálváriája, melyben amilyen gyorsasággal haladunk a végső cél felé, pont olyan gyorsan kezd kicsúszni a talaj az interakció alól, és azon kapjuk magunkat, hogy játék helyett filmet nézünk. Sajnos egy unalmasat...

Life is Strange 2: Episode 3 teszt

Folytatódik a Diaz-testvérek utazása. Bár a harmadik epizód is rendkívül hangulatos lett, mostanra már kezd egyértelművé válni, hogy ezzel a játékkal nem fog megismétlődni a Life is Strange első részének varázslata.

Life is Strange 2: Episode 2 teszt

Folytatódik a Dontnod kalandjátékának legújabb évadja, melyben tovább követhetjük az apjukat elvesztő testvérpár menekülését, ezúttal egy rövid karácsonyi kitérő erejéig. A második epizód szinte tökéletes, de valami mégis mintha hiányozna.

Life is Strange 2: Episode 1 teszt

A 2015-ben váratlan sikerként berobbanó Life is Strange idén nemcsak teljesen új történettel, de technológiai szempontból jelentősen továbbfejlesztett folytatással jelentkezik, mely akár elődjei nyomdokába is léphet.