Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!

Nintendo Post E3 Tour beszámoló

Frankfurtba repültünk, hogy mi is kézbe vegyük a Nintendo idei E3-as felhozatalát. Többek közt kipróbáltuk a Luigi's Mansion 3-at, az új Pokémont, a Link's Awakening felújított változatát, és láttuk a Platinum Games következő nagy durranását is.

Resident Evil 5 próbakör Xbox One-on

Öröm volt látni, hogy a Resident Evil 5 még mindig ugyanazzal a lendülettel képes elkapni az embert, mint ahogyan azt jó pár évvel ezelőtt tette. Chris Redfield kalandja a jelen generáció konzoljaira látogatott.

Resident Evil 5

Hosszas várakozás után, több mint 5 év elteltével, végre elérkezett a pillanat, hogy mindenki kedvenc túlélő horrorjának a legújabb részével játszhassunk. Gondolom nem volt véletlen, hogy a világpremiert pont péntek 13-ára időzítették egy sokak által balszerencsésnek tartott napra. Egy biztos, nekünk ez sokkal inkább piros betűs ünneppé válik a naptárban.

Resident Evil 5 Demó teszt

Elviselhetetlen, szorongó várakozással teli, csigalassúsággal múló napok előzték meg a december 5-ét, ami idén piros betűs napként szerepelt minden gémer naptárjában. Ez volt az a nap ugyanis, amikor a japán XBox Live-ra felrakták a Biohazard - vagyis Resident Evil - ötödik részének a demóját. Szorgos hangyabolyként mozdult meg az egész világ annak érdekében, hogy lakjon bárhol az ember, elérhető legyen számára eme várva várt gammának a próbaváltozata. Hát itt van, és mi jól le is teszteltük nektek.

Resident Evil 5

Tíz év telt el a Raccoon Cityben történt események után. Chris Redfield jelenleg a BSAA-nél (Bioterrorism Security Assessment Alliancenél) teljesít szolgálatot, életébe pedig akkor csöppenünk bele ismét, mikor Afrikába küldik, hogy derítse fel egy különös baleset részleteit. Hősünk valahol Etiópia környékén veti bele magát a munkába, azonban megérkezése után nem sokkal egy vulkánkitörés forgatja fel a környéket. Mint később kiderül, a rettegett T-Vírus alapja erről a vidékről származik, a vulkán pedig most ismét a világra szabadítja az egészet.