Shadowrun

A régi SNES-es Shadowrun remakeje, a mai igényeknek megfelelő köntösbe öltöztetve. A játék nem tartozik sem a fantasy vagy a sci-fi műfajába, de egészséges módon elegyíti a kettő elemeit.

Májusban is számos izgalmas cím érkezik az Xbox Game Pass katalógusába

A Microsoft bejelentette a májusi Xbox Game Pass címeket: többet már a megjelenés napján megkaparinthatnak az előfizetők!

Xbox Game Pass - néhány játék azért még maradt június végére is

A Microsoft nem siette el a június második felében esedékes Game Pass-újdonságok bejelentését, de kiderült, hogy most nem is nagyon volt mit villantania. Öt címmel gazdagodik a szolgáltatás az előttünk álló két hétben.

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.

Akciókkal indít a PDXCON

A Paradox-fanfest alkalmából idén is bőven el leszünk eresztve remek akciókkal; a legendás stratégiafejlesztőnek szinte az összes alkotása komoly leárazást kapott, a Crusader Kings II pedig még ingyenes is.

Cross-platform - a PC-sek elvernék a konzolosokat

A Voodoo PC alapítója szerint nem véletlen, hogy a Microsoft letett a cross-platform lehetőségek kiaknázásáról: a konzolosoknak esélyük sem lenne a játék során.

Ingyenessé vált a cross-platform multiplayer?

A hivatalos Xbox fórumon érdekes hír röppent fel: az egyik játékos szerint a cross-platform játékot támogató címek ingyenesen játszhatók online.

Újabb Shadowrun-játékok készülnek a jövőben

Bár a legutóbbi játék borzalmasan sikerült, a fejlesztők lehúzták a rolót, a hivatalos fórumok is hamarosan bezárják kapuikat, ám a címről mégsem kell lemondanunk.

Bezárt a Shadowrun fejlesztője

Mitch Gitelman gyászos hírrel indította a mai napot. Egy nyílt levélben elköszönt a Shadowrun rajongóitól, és bejelentette, hogy a FASA Studios lehúzta a rolót.

Már Windows XP-n is futtatható a Shadowrun

A Microsoft új operációs rendszerének népszerűsítése miatt Vista-exkluzívvá tette a most megjelent Shadowrunt, ám a crackerek keresztülhúzták számításaikat.

Shadowrun

Aki a régi Shadowrun szerepjáték nagy neve miatt akarja megvenni a FASA Studios és a Microsoft új, azonos címen futó játékát, az ne tegye. Az új Shadowrun-nak pár apróságot és egy alapötletet leszámítva semmi köze őséhez, sőt inkább meggyalázza annak hírnevét is. Ezzel már betelt a pohár, most nem leszünk elnézőek!