Shadowrun

A régi SNES-es Shadowrun remakeje, a mai igényeknek megfelelő köntösbe öltöztetve. A játék nem tartozik sem a fantasy vagy a sci-fi műfajába, de egészséges módon elegyíti a kettő elemeit.

Megtekinthető a Shadowrun intrója

A Microsoft ma közzétette a napokon belül PC-re és Xbox 360-ra is megjelenő első Vista játéknak, a Shadowrun-nak az intró videóját. Jó szórakozást!

A héten megjelenő játékok

Megérkezett a legfrissebb megjelenési lista: a héten érkezik többek között a Shadowrun, a Monster Madness, a Surf's Up és a Wii-s Mortal Kombat!

Mégsem a Halo 2 lesz az első Vista játék

A Halo 2 eredetileg a Vista debütálásával egy időben jelent volna meg. A premiert május 22-re tolták, ám most újabb késésről vagyunk kénytelenek beszámolni.

Révbe értek a Shadowrun munkálatai

Sokat várunk a Shadowruntól: a játék az első olyan program lesz, mely közelebb hozhatja egymáshoz a számítógépes és konzolos játékostábort - és most végre elkészült.

GDC 2007: Games for Windows Live Account?

A GDC nyitóbulira várva érdekes Microsoft pletykákat hallottunk. Egyesek szerint az Xbox Live Account rendszerhez hasonló bevezetését tervezik Windows-ra is.

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!

Február eleji nagy galériamánia

100 új képpel frissült ma a galériánk, a felhozatalban pedig olyan finomságok is helyet kaptak, mint Advanced Warfighter 2, God of War 2, Left 4 Dead és STALKER.

Nagy vasárnapi galériafrissítés

Közel 150 képpel frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is fellelhetőek, mint Blacksite, Mass Effect, Shadowrun, STALKER, Turok, vagy UT3.

Shadowrun

„2050-et írunk. A mágia ereje és a mágikus lények visszatértek a Földre. Az ősi fajok ismét megjelentek. Tündék, orkok, varázslók és félelmetes sárkányok keresik a helyüket egy olyan világban, ahol az emberek a gépekkel összeolvadva halálos városi ragadozókká váltak. A multinacionális megatársaságok pedig nagy mennyiségben halmozzák fel az egyetlen dolgot, mely igazi értékkel bír – az információt.” (Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal)