Diablo: Immortal Mobil, PC

Mobilos kiadást kapott a Diablo-sorozat.
1635512400

A nekromantával erősit a Diablo: Immortal

A Diablo-sorozat mobilos mellékága elérte a bétatesztek fázisát, és tegnap kezdetét is vette az első zárt bétateszt. A vadonatúj kihívások mellett egy új karakterosztály is érkezett: már a nekromantákat is bevethetik a játékosok.
1635314400

Elmarad a következő BlizzCon

A koronavírus-járvány hatalmas első döfés volt, a szexuális zaklatással kapcsolatos perek pedig beütötték az utolsó szöget a 2022-es BlizzCon koporsójába. Elmarad a Blizzard éves rendezvénye, és az is meglehet, hogy végérvényesen.
1632290400

Felmondott a Blizzard jogi igazgatója

Úgy tűnik, Claire Hart nem állt rá készen, hogy a bíróságon is kiálljon az Activision Blizzard mellett. A játékóriás jogi igazgatója lemondott a posztjáról, éppen akkor, amikor újabb jogi vizsgálatok indultak a vállalattal szemben.
1628085600

Nem jelenik meg idén a Diablo: Immortal

A Diablo-franchise mobilos mellékága az előzetes tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg 2021-ben. Az alfatesztek visszajelzéseire alapozva a fejlesztők úgy döntöttek, van még mit finomhangolni a játékon.
1628056800

Lemondott a Blizzard Entertainment elnöke

Áll a bál az Activision Blizzard háza táján a szexuális zaklatással kapcsolatos perek miatt, az üggyel járó következmények pedig kézzel foghatók. J. Allen Brack, a Blizzard eddigi elnöke lemondott a posztjáról, helyére pedig kettős vezetőség került.
1620216000

Az Activision rákapcsol a játékfejlesztésre

Megtartotta az idei első negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard. Megtudtuk többek közt, hogy a Call of Duty-franchise továbbra is jól szerepel, hogy a Blizzard játékosbázisa csökken, és hogy a Diablo: Immortal idén várható.
1619092800

Újabb zárt alfatesztet tart a Diablo: Immortal

A Blizzard szépen haladgat a Diablo-sorozat mobilos mellékágának, az Immortalnak a fejlesztésével. Újabb zárt alfatesztet kezdenek, ami tömve van tartalommal: egy új karakterosztály kerül bele, és a PvP-re épülő endgame-et is megismerhetjük.
1613934000

MMO-stílusjegyek is lesznek a Diablo: Immortalban

Habár a Diablo IV, illetve a Diablo II: Resurrected ellopta a rivaldafényt az idei BlizzConon a mobilos Diablo spin-off elől, azért a Blizzard nem feledkezett meg az Immortalról sem, a rendezvény alatt pedig arról is mesélt, hogy mik a tervei vele.
1612260000

Hamarosan indul a 2021-es BlizzConline

A koronavírus miatt tavaly elmaradt a hagyományos BlizzCon, helyette pedig valamivel később, online kerül megrendezésre az esemény, amit mindenki ingyenesen követhet majd. Most egy friss előzetessel jelentkezett a show.
1608282000

Diablo: Immortal - hamarosan elindul az alfateszt

Hosszú ideje nem érkezett új hír a mobilos Diablo-spinoffról, az Immortalról, most azonban a készítők megtörték a csendet, és bejelentették, hogy hamarosan élesedik a játék alfatesztje, ami első körben az ausztrál játékosok kiváltsága lesz.