The Outer Worlds PC, PS4, SW, XBOXONE

Bemutatkozott a Fallout: New Vegas fejlesztőinek legújabb játéka.

Nem sulykolja belénk a politikát a The Outer Worlds

Habár a The Outer Worlds megpendít majd pár politikai szempontból elég érzékeny húrt, az Obsidian mégis óvatosan elkerüli az állásfoglalást. A játék számára végérvényben a humor, és nem a strómankodás a fontos.

E3 Critics Awards - megvannak a díjazottak

Ugyan az idei Los Angeles-i kiállításnak már két hete vége, a show legjobbjainak járó E3 Critics Awards végeredményét csak most ismerhettük meg. A díjesőnek legjobban a Square Enix örülhetett.

E3 2019: 22 percig pörög a The Outer Worlds

Az E3 Coliseum színpadán járt az Obsidian, ahol egy jókora adag játékmenet mellett beszéltek az idén érkező szerepjátékukról a The Outer Worldsről. Tényleg igazi ínyencség lesz ez a New Vegas rajongóinak.

E3 2019: Kalandozás az The Outer Worlds világában

Ugyan több ízben is láthattuk már mozgás közben az Obsidian Entertainment legújabb szerepjátékát, a Fallout: New Vegas szellemi örökösének is tekinthető The Outer Worldsöt, de ez a közel 11 perc teljesen új dolgokat kínál.

E3 2019: Friss traileren a The Outer Worlds

A Microsoft E3-as konferenciáját a The Outer Worlds legújabb előzetese indította. Az Obsidian sci-fi szerepjátéka Halcyon űrbéli kolóniájára vezényel majd, ahol rengeteg furcsaság vár ránk. Októberben már kezdődik is a kaland.

E3 2019: Izgalmas lesz a Microsoft konferenciája?

Már csak hetek vannak hátra az idei E3 rajtjáig, és ahogy az lenni szokott, a következő hetekben a pletykák is megszaporodnak. A NeoGAF fórumán most egy masszív Microsoft-bejegyzés jelent meg.

The Outer Worlds - húszpercnyi friss jelenet

A PAX East 2019 keretében az Obsidian egy vadonatúj demót mutatott be a The Outer Worldsből. Egy könnyed kis küldetést izgulhatunk végig a 20 perces videóban, amiben két karakterrel - Nyokával és Felixszel - ismerkedhetünk meg.

The Outer Worlds - megvan a megjelenési dátum?

Akár idén nyáron is befuthat az Obsidian szerepjátéka, legalábbis ha hihetünk a SteamDB-re felkerült - majd gyorsan eltávolított - adatoknak. Készen álltok, hogy felfedezzük Halcyon világát?

Ilyen lesz a harc a The Outer Worldsben

Az Obisidian szerepjátéka tömve lesz felfedezéssel, beszélgetésekkel és harccal is. Utóbbi nem szimpla lövöldözésből áll, nagyon is taktikus rendszer dolgozik alatta - még az időt is lelassíthatjuk, mint a Falloutokban.

Milyen hosszú lesz a The Outer Worlds?

Az Obsidian közelgő szerepjátékának társrendezője, Leonard Boyarsky elárult pár részletet a The Outer Worlds játékidejéről. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy kiderült, nem nyitott világú anyagról van szó, inkább a KotOR 2-höz hasonlít.