Még ebben a hónapban elrajtolhat a PlayStation 5 cloud streaming

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Ez a funkció ugyan csak a PlayStation Plus Premium előfozetőinek lesz elérhető, a Sony Interactive Entertainment bejelentette a hivatalos megjelenési dátumokat világszerte.

Ha előfizetsz a PlayStation Plus Premium csomagra, akkor már ebben a hónapban lehetőséged lesz kipróbálni a vadiúj PlayStation 5 cloud streaming szolgáltatást. A Sony a tervek szerint Japánban 2023. október 17-én, Európában 2023. október 23-án, Észak-Amerikában pedig 2023. október 30-án indítja el a felhőalapú mókát.

A támogatott címek között felbukkan majd a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Horizon: Forbidden West, a Ghost of Tsushima, a Mortal Kombat 11 vagy a Hogwarts Legacy és a The Witcher 3: Wild Hunt. De ez a rövid lista csak egy kis ízelítő, a bemutató kisfilm szerint akár több száz (megvásárolt vagy a PS Plusban lévő) játékot is kipróbálhatnak majd az előfizetők anélkül, hogy várniuk kelljen a letöltésre. Ha további információkra vagytok kíváncsiak, akkor érdemes belepillantani a videóba! 

4.
4.
crytek
#3: Retek egy világban élünk.. vicces hogy ugyanolyan néves ugyanannyi pénzért rohadtul nem ugyanazt kapod mint más országban...érdekes a valvet meg tudták büntetni...mondjuk semmi nem változott utána, szóval nem is értem akkor mit is ért a büntetés.
Szerintem simán bíroságra lehetne cibálna a sonyt emiatt
3.
3.
Csoki80
#1: Nem ugyanazt a szolgáltatást nyújtják mint máshol...
1.
1.
crytek
PC-n is lehessen már végre nálunk is csapatni mert adnám el a gépet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...