Stranger Things 3: The Game Mobil, PC, PS4, SW, XBOXONE

A sorozat harmadik évadának játékadaptációja retró stílusban.

Nagyon kevesen játszanak a Netflix mobiljátékaival

A Netflix páros lábbal gázolt bele a mobiljátékok iparágába, a kezdeményezés azonban egyelőre nem tűnik gyümölcsözőnek. Az előfizetők alig egy százaléka próbálta ki a szolgáltatáshoz járó játékokat.

HWSW: iOS-re is jönnek a Netflix-játékok

Android után iOS-en is elérhetővé válnak a Netflix mobiljátékai a streamingplatform előfizetői számára, de nem teljesen úgy, mint a rivális rendszeren. Az App Store szigorú irányelvei ugyanis megnehezítik a streamingszolgáltató dolgát.

Stranger Things - jöhet a tavaszi szünet!

Új előzetessel jelentkezett a Stranger Things negyedik évada. Ebben Eleven narrálásában hallhatjuk annak a levélnek a tartalmát, amit a Hawkinsban maradt Mike-nak írt. Eszerint mindenki nagyon várja már a tavaszi szünet érkeztét.

Már játékokat is kínál a Netflix

Korábban már beszámoltunk róla, most azoban elérkezett a nagy nap: immáron videojátékokat is kapunk a Netflix-előfizetésünk mellé. A szolgáltatás öt címmel indított, elsőként kizárólag Androidon.

Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.

Stranger Things 3: The Game teszt

Az első két évadhoz hasonlóan az idei Stranger Things évad is kapott egy saját játékot, melyben hőseinket irányítva mi is részesei lehetünk a kalandnak. Sajnos, ezúttal sem sikerült túl emlékezeteset alkotni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.

Stranger Things - képeken az új évad forgatása

Lassan elrajtol a Stranger Things legújabb évada, ám a premier előtt még befutott néhány kulisszák mögötti kép a forgatási munkálatokról. Ugyan a történetről nem sokat árulnak el, de legalább feltűnik néhány ismerős arc.

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.

E3 2019: Saját panellel jön a Netflix

Úgy tűnik, hogy a Stranger Things-játékon kívül is tartogat még meglepetéseket a Netflix, ezeket pedig jól meg is mutatják a 2019-es E3 során. A videóstreaminggel foglalkozó vállalat saját előadást tart a Los Angeles-i expón.