F.I.S.T. PC, PS4, PS5

Dieselpunk metroidvania.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a nagyágyúknak nyoma sincs egyelőre, legalább a megjelenések számára nem panaszkodhatunk majd a következő napokban.

Nintendo Switchre tart a F.I.S.T.

Habár hivatalos bejelentés még nem érkezett a témában, a tajvaniak korhatárbesorolásért felelős szervezete már bevizsgálta a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch Nintendo Switchre szánt kiadását.

F.I.S.T. - jövő hónapban PC-re is elér

Rayton már megkezdte bosszúhadjáratát Torch City zsarnokai ellen a PlayStationökön, de a PC is a F.I.S.T. megígért platformjai között volt. A TiGames végre bejelentette, mikorra várhatjuk az utóbbi változatot.

Launch traileren a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch

Nem kell már sokat várni a F.I.S.T. megjelenésére, ennek apropóján pedig befutott a metroidvania launch trailere. Rayton, aki valószínűleg minden idők legkeményebb nyuszija, már nagyon várja, hogy szétcsapjon a robotok között!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatjuk a szeptembert, egyetlen platformon sem maradunk újdonságok nélkül az elkövetkező napokban. Lássuk a szokásos listás összefoglalónkat!

Aranylemezre került a F.I.S.T.

Rayton és gigantikus, mechanikus ökle készen áll arra, hogy a bosszú és az igazság nevében végigpofozza Torch City zsarnokait. A F.I.S.T. szeptemberi megjelenése már biztonságban van, hiszen aranylemezre került a játék.

Mi volt még a tegnapi State of Playen?

A State of Play július 8-i műsora nem szűkölködött látnivalóban. Egy maréknyi, többnyire indie alkotásról kaptunk előzetest, amelyeket a közeljövőben várhatunk a Sony konzoljaira.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

F.I.S.T. - lássunk egy boss fightot!

A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch világában rengeteg csata vár majd ránk, amelyekből ügyességünk és változatos fegyvereink révén kerülhetünk ki épségben. A fejlesztők most bemutatják, milyen az, ha nem csak tucatgyalogok ellen harcolunk.

Újabb sztorielőzetesen a F.I.S.T.

A TiGames játékában Raytont irányítjuk, aki Torch City veterán katonája. Amikor a helyi autoriter hatalom elviszi a barátját, újra fegyvert ragad. Eldönti, hogy visszatámad, és saját óriási, mechanikus kezébe veszi az igazságszolgáltatást.