Call of Duty: Mobile Mobil

A Call of Duty "best-of"-ja mobilon!
1632495600

A második szülinapját ünnepli a Call of Duty: Mobile

Két éve rajtolt el a Call of Duty: Mobile, így jókora újdonságokkal ünnepel a mai napig piszkosul népszerű mobilos lövölde. Jócskán átalakul a battle royale, ráadásul még egy egyjátékos módot is kaptunk.
1623225600

Úgy néz ki, már készül az újabb mobilos Call of Duty

Noha formális bejelentés még nem érkezett a témában, az Activision újonnan alapított stúdiója, az Activision Mobile álláshirdetéseiből kiderült, hogy már készül a következő mobilos Call of Duty-játék.
1620975600

Call of Duty - jönnek a nyolcvanas évek hősei

A Call of Duty: Black Ops – Cold War, a Warzone és a Mobile hamarosan néhány ismerős akciósztárral lesz gazdagabb. Az Activision hivatalosan is bejelentette a szezonközepi frissítést, ami visszarepít minket a nyolcvanas évekbe.
1620216000

Az Activision rákapcsol a játékfejlesztésre

Megtartotta az idei első negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard. Megtudtuk többek közt, hogy a Call of Duty-franchise továbbra is jól szerepel, hogy a Blizzard játékosbázisa csökken, és hogy a Diablo: Immortal idén várható.
1619366400

Újabb mérföldkövet lépett át a Call of Duty-franchise

Egészen elképesztő karriert futott be az elmúlt tizennyolc évben a Call of Duty-széria, ami rögtön két elképesztő eredménnyel is büszkélkedhet: ebből az egyik, hogy a frencsájz összesített eladásai elérték a 400 milliót.
1612609200

A Call of Duty hajtotta az Activision számait

Befutott az Activision Blizzard pénzügyi helyzetjelentése is. Kiderült, hogy rekordéven van túl a kiadó, amit nem kis mértékben a Call of Duty-franchise megtáltosodásának köszönhet.
1607187600

Hárommilliárd dollárral zárta az évet a Call of Duty

A legutóbbi megjelenéseket elnézve talán nem meglepő, de rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött a Call of Duty. Az Activision szerint a sorozat több mint 3 milliárd dollárt termelt az elmúlt tizenkét hónapban.
1605726000

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.
1604401200

Az Activision minden franchise-át elvinné mobilra

Daniel Alegre, az Activision Blizzard operatív igazgatója egy befektetői konferencián erősítette meg ismét, hogy a cég nagy lehetőséget lát a mobilos játékpiacban. Előbb-utóbb minden franchise-ukat szeretnék eljuttatni a telefonokra.
1604070000

Decemberben összenő a Black Ops és a Warzone

Dacára a körítésváltásnak a Call of Duy-sorozat nem hagyja maga mögött a Warzone-t, a játék támogatása a Black Ops - Cold Warral párhuzamosan folytatódik tovább. A szoros integrációra decemberben láthatunk majd először példát.