Call of Duty: Mobile Mobil

A Call of Duty "best-of"-ja mobilon!
Típus:

Call of Duty: Mobile - túl a 170 millión

Azt már tudtuk, hogy kezdetben hatalmas siker volt a mobilos Call of Duty, azonban az eredmények még mindig impozánsak. Több mint 172 millió letöltéssel eddig 87 millió dollár bevételt termelt a játék.

Call of Duty: Mobile - zombik és kontrollersupport

Jókora frissítésre ébredtek a Call of Duty: Mobile játékosai. A hosszas huzavona után hivatalosan is visszatért a kontrollerek támogatása, és megérkezett a sokak által kedvelt Zombies játékmód is.

Call of Duty: Mobile - játszhatjuk még kontrollerrel

A Call of Duty: Mobile sok más mobilos címhez hasonlóan kontrollertámogatással rajtolt el, a fejlesztők azonban a premiert követően nem sokkal kivették ezt a funkciót a játékból. Most megígérték, hogy hamarosan visszakapjuk.

Látványosan csökkent az Activision bevétele

Az Activision Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, és bár a kiadó számai jobbak lettek a vártnál, gyakorlatilag minden téren visszaesésről számolt be a cég. Jöhet a mobilos felmentősereg?

100 milliós rekordot döntött a Call of Duty: Mobile

Minden idők legnagyobb elsőhetes rajtját produkálta a mobiljátékok piacán a Call of Duty: Mobile. A népszerű shooter hordozható változatát mindössze egy hét alatt több mint 100 millió alkalommal töltötték le.

Call of Duty: Mobile - megvan a 35 milló letöltés

A Sensor Tower elemzőcég becsléseit követően az Activision hivatalos infókat is megosztott a múlt héten elrajtolt Call of Duty: Mobile teljesítményéről: a játék három nap alatt 35 millió letöltést hozott össze.

Erősen startolt a Call of Duty: Mobile

Alig egy nappal a megjelenését követően, a Call of Duty: Mobile máris átlépte a 20 millió letöltés számát, a játékosok pedig több mint 2 millió dollárt költöttek a mikrotranzakciós üzletben.

Elrajtolt a Call of Duty: Mobile

Fontos kihívót kap mobilon a PUBG és a Fortnite, a bétateszt lezárása után ugyanis tegnap óta elérhető a szintén ingyenes akciózást ígérő Call of Duty: Mobile. A sorozat mobilos mellékága egyszerre kínál klasszikus élményt és battle royale-t.

PC-ről is nyomhatjuk a Call of Duty: Mobile-t

A GameLoop hivatalos bejelentése szerint a módosított Android-emulátoruknak hála a játékosok már a megjelenés napjától billentyűzettel és egérrel eshetnek neki a Call of Duty: Mobile-nak - akár PC-ről is.

Két hét múlva érkezik a mobilos Call of Duty

Az Activision bejelentette a Call of Duty: Mobile napra pontos megjelenési dátumát. A free-to-play lövölde a világ legtöbb országában egyszerre rajtol majd el, a játékosok számos játékmódban csaphatnak össze.